Shia LaBoeuf, părăsit de fiica lui Andie MacDowell. Motivul deciziei lui Margaret Qualley

Publicat pe

Anul acesta este unul cu probleme pentru actorul și regizorul Shia LaBoeuf. Tocmai când părea că totul îi merge strună, mai ales pe plan profesional, declarațiile lansate public de către FKA Twigs, o fostă iubită, a spulberat totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Margaret Qualley și Shia LaBoeuf s-au cunoscut în toamna anului trecut, în timp ce filmau un videoclip. După acel moment, au devenit de nedespărțit. Însă, mama ei, faimoasa actriță Andie MacDowell, nu a fost de acord cu această relație. Mai mult decât atât, a stat cu ochii pe ei, după ce s-a aflat despre declarațiile șocante ale fostei iubite a actorului.

„Am trecut cu Shia prin cele mai oribile momente din întreaga mea viaţă. Oamenii gândesc în general că aşa ceva nu li se poate întâmpla lor. Dar tocmai asta e: i se poate întâmpla oricui”, a spus FKA Twigs despre Shia LaBeouf, conform kfetele.ro. Shia a recunoscut ulterior că are probleme de comportament și că este dependent de alcool.

Shia LaBoeuf, părăsit de fiica lui Andie MacDowell. Motivul deciziei lui Margaret QualleyShia LaBoeuf, părăsit de fiica lui Andie MacDowell. Motivul deciziei lui Margaret Qualley

Ce a spus Shia LaBoeuf despre acuzațiile fostei iubite

„Nu am nicio scuză pentru alcoolismul şi agresivitatea mea. Am fost abuziv cu mine însumi şi cu cei din jurul meu vreme de mulţi ani. Am o lungă istorie de a răni oamenii care-mi sunt cei mai apropiaţi. Îmi e ruşine cu aceste antecedente şi îmi pare rău pentru cei pe care i-am rănit. Altceva nu mai are rost să spun”, a declarat Shia LaBeouf.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce au apărut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. „Am plecat plângând'

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

Citește și: Sofia stă la Victor Slav, cât Bianca Drăgușanu e în vacanță. Cum a fotografiat-o prezentatorul TV pe micuță

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: „S-a certat cu familia, a renunțat la tot'. Ce spun despre nuntă

Care ar fi cauza despărțirii actorului de frumoasa brunetă

Chiar dacă actorul a încercat să își repare imaginea și a vrut să explice tot ce s-a întâmplat, declarațiile lui nu au încălzit-o deloc pe Andie McDowell. Faimoasa actriță a vrut ca fiica ei să se despartă de el și să aibă alături un partener care să o iubească și să o respecte.

Nu se știe momentan cauza separării celor doi, dar mulți bănuiesc că Andie are ceva de-a face cu acest eveniment. După declarațiile făcute publice de către FKA Twigs, și artista Sia a ieșit cu o serie de informații incredibile despre LaBoeuf.

Ce a dezvăluit Sia despre actorul Shia LaBoeuf

Artista i-a luat apărarea fostei iubite a lui Shia, după ce s-a aflat despre episoadele lui violente. „Și eu am fost rănită emoțional de Shia, un mincinos patologic care m-a atras într-o relație adulteră pretinzând că este singur', a dezvăluit artista pe Twitter.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter