Scandal uriaș la Survivor între Alexandra Stan și Moroșanu: „Ești cea mai slabă și mai comentezi?”

Publicat pe

Echipa Faimoșilor e din ce în ce mai divizată. A fost scandal uriaș la Survivor între Alexandra Stan și Moroșanu, asta deși echipa lor conducea degajat în jocul pentru imunitate, cu 7 la 1. Totuși, Simona Hapciuc a pierdut un punct, iar acest lucru l-a făcut pe Cătălin Moroșanu să își iasă din minți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pentru că era nervos, Cătălin Moroșanu i-a reproșat Alexandrei Stan că de multe ori nu îi lasă pe cei din jur să vorbească și că ar fi bine să mai tacă uneori. Artista s-a înfuriat la culme și a început să se certe cu luptătorul.

Zanni: Unul țipă, unul face liniște. 

Simona: N-are nimic, dar nu mai urlați. 

Cătălin Moroșanu: Da, mă, ai pierdut că am urlat.Deci tu de asta ai pierdut, că am urlat noi, nu?! Din cauza asta nu ai putut sp dai acolo!

Simona: Nu, dar nici nu trebuie să urli la mine. Dacă pierd, pierd și când câștig, câștig. 

Cătălin Moroșanu: Deci de asta pierdeți voi, ca am urlat noi?

Alexandra Stan: Nu, dar nici nu-i ok să…

Cătălin Moroșanu: Tu nu mai comenta, că mereu comentezi! 

Alexandra Stan:Și?!

Cătălin Moroșanu: Taci din gură, că mereu comentezi! 

Alexandra Stan: Nu-mi spune tu mie să nu comentez, Moro. 

Cătălin Moroșanu: Băi, tu taci din gură că ești ultima! 

Alexandra Stan: Eu sunt ultima?! Dă-mă afară!

Cătălin Moroșanu: Numai gura e de tine. Pe lângă faptul că ești cea mai slabă, mai și comentezi? Nu mai comenta!

Scandal uriaș la Survivor între Alexandra Stan și Moroșanu: „Ești cea mai slabă și mai comentezi?'Scandal uriaș la Survivor între Alexandra Stan și Moroșanu: „Ești cea mai slabă și mai comentezi?'

Alexandra Stan: Îmi zici tu mie să nu comentez? Dar n-au fost dăți când tu nu ai adus puncte? Te crezi cel mai tare! Vezi că nu ești nici tu cel mai tare. Mereu când am ceva de zic, tu îmi spui să tac. Votează-mă și cu asta basta.

Cătălin Moroșanu: O să te votez de fiecare dată, îți promit eu asta! De fiecare dată am să te votez pe tine! (n.r. spre eliminare).

Cătălin Moroșanu a vrut să se bată cu Alexandra Stan și Roxana Nemeș

Cătălin Moroșanu a făcut un gest incredibil la Survivor. Faimosul a sărit la gâtul Roxanei Nemeș, în timpul meciului pentru recompensă. În episodul de joi, 21 ianuarie, scenele de la Survivor au fost aproape ireale! Echipa Faimoșilor este din ce în ce mai tensionată, iar Cătălin Moroșanu a dat dovadă de un comportament greșit.

În lupta pentru recompensă, Cătălin Moroșanu s-a enervat enorm și s-a năpustit asupra colegelor sale din echipa Faimoși: Roxana Nemeș și Alexandra Stan.

Alexandra Stan a izbucnit în plâns și îi acuză pe băieții din echipa sa că sunt misogini și nu apreciază eforturile pe care le fac fetele în timpul probelor.„Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!', spune cu ochii in lacrimi, Alexandra Stan.

Citește și: Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit:„Prietenul la nevoie se cunoaște’

Citește și: Pepe și Raluca au stabilit data divorțului.Cu ce rămâne fiecare la partaj

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:„Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora’ / EXCLUSIV

„Lui Stan nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, dar e un om care a muncit extraordinar de mult. S-a obișnuit cu confortul de acasă,a declarat Jador.

Cătălin Moroșanu a început să o critice pe blondină din mai multe motive, iar cei doi au început să aibă o discuție mult mai tensionată. „Mă, femeie, vrei să mori pe aici?!, i-a reproșat Cătălin Moroșanu Alexandrei Stan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter