Bianca Drăgușanu, despre imaginile cu ea leșinată, pe podea: „Mama, am luat două pastile...”

Publicat pe

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă. Vedeta i-a povestit mamei sale că nu a fost agresată de fostul soț, ci chiar a fost îngrijită și ajutată de acesta. Bianca a povestit ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost găsită leșinată pe jos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce Alex Bodi a fost acuzat că ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu și că a publicat imaginile în care ea apare leșinată pe jos, fostul ei soț a făcut public un clip în care aceasta mărturisește că nu a fost agresată, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu, despre imaginile cu ea leșinată, pe podea: „Mama, am luat două pastile...'Bianca Drăgușanu, despre imaginile cu ea leșinată, pe podea: „Mama, am luat două pastile...'

Alex Bodi a făcut câteva declarații cu privire la apariția imaginilor cu Bianca Drăgușanu căzută pe jos și a explicat și de ce aceasta ar fi mințit în legătură cu acea seară. Vedeta și-a sunat mama să-i povestească ce s-a întâmplat, iar Alex Bodi a înregistrat toată convorbirea:

Mama, hai să-ți explic, te rog ascultă-mă o secundă. Dar ascultă-mă. Ascultă-mă. Vorbesc eu o secundă acum, te rog ascultă-mă și iartă-mă, te implor ascultă-mă. Eu… Hai să-ți explic ce am făcut acum, ca să înțelegi și tu, că el se impacientează foarte tare. Acum sunt la farmacie, îmi cumpără niște lucruri, vitamina C', îi spune Bianca mamei la telefon.

Blondina continuă prin a-i mărturisi mamei sale că, în timp ce erau la restaurant, s-au certat din cauza unor poze din telefon și s-au îmbrâncit reciproc: „Doar îți povestesc. Noi aseară am ieșit la restaurant frumos, elegant, m-a scos la cină, omul nu a avut nicio problemă cu mine, s-a purtat frumos. Eu, din frustrare că a șters niște poze cu mine, am început să șterg și eu poze cu el și atunci i-am dat foc. El s-a enervat și mi-a luat mie telefonul. Și atunci, acolo, ne-am smucit unul pe altul în restaurant, ne-am îmbrâncit'.

Întrebată de mama sa daca a fost lovită, Bianca Drăgușanu îi mărturisește că nu și îl întreabă pe fostul soț dacă îi poate spune ce s-a întâmplat.

Mama Biancăi: Te-a lovit?

Bianca: Nu, mamă, ascultă-mă. Pot să îi zic?

Alex Bodi: Nu am treabă, vorbește, treaba ta, vreau doar să-i explici că nu am dat în tine, ca să înțeleagă, apoi ies din mașină.

Bianca dezvăluie că a luat două pastile de un miligram de Xanax din cauză că era panicată că, după ceartă, Alex Bodi poate să publice fotografii explicite cu ea și că se vor face de râs în toată țara. Vedeta explică faptul că era singură acasă în acel moment.

„El mi-a luat mie telefonul și că îmi șterge toate pozele de pe Insta și nu știu ce și ce a zis el acolo, la nervi. M-a lăsat acasă frumos și a plecat. Eu, când am rămas acasă singură, de panicată că poate să pună poze cu mine în c***l gol gen și le pune pe Instagram sau Facebook și ne facem de râs, de ne știe toată țara și ne facem de c***t, eu am luat 2 pastile de 1 miligram de Xanax, nu mai mult, că le aveam într-o folie din aia cu 8 pastile. Erau luate și mai rămânseseră două'.

Alex Bodi a intervenit în acest moment al conversației, spunând că Bianca i-a spus că a luat patru pastile de Xanax și nu două. Vedeta continuă să povestească ce s-a întâmplat și mărturisește că a fost ajutată de Alex Bodi să-și revină după ce a fost găsită leșinată pe jos și nu a fost bătută de acesta.

De un miligram … Ascultă-mă. Doar două pastile am luat din folia care era goală deja. El a venit la mine, eu dormeam, nu am răspuns. Apoi a venit cu Horia, că el avea cheia. Și eu eram căzută pe jos, nu știu ce am făcut. El m-a luat, a chemat doctor, mi-a dat să beau lapte, am vomitat, m-a spălat pe față, m-a pus în pat', a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi: „A fost o strategie de-a mea'

Alex Bodi spune că a venit timpul să facă lumină și să povestească exact ce s-a întâmplat: „Cred că m-am abținut prea mult timp și e momentul să fac lumină, pentru că lucrurile au ajuns mult prea departe și mă simt obligat, nu am vrut să ajung aici, dar mă simt obligat'.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu spune că acel video este făcut de un prieten care acum este foarte apropiat de vedetă și că a găsit-o leșinată pentru că a luat Xanax și a băut vodcă. Blondina nu știa de existența acelui clip în care este înregistrată când îi povestește mamei ce s-a întâmplat de fapt și îi recunoaște că nu a fost bătută.

Cum poate să zică ea că am bătut-o și că era leșinată din cauza mea, că video-ul respectiv era filmat de un prieten de-al nostru și acum prietenul ei bun. Când ea a luat Xanax și vodcă și am găsit-o leșinată, vin dimineața de la club, cu martori după mine, am chemat și un cadru medical, ca să vină să îi pună o perfuzie. Se vede clar a doua zi că sunt videouri făcute și ea nu știe de existența acestor videouri, când îi spune mamei sale că nu a fost bătută și agresată de mine', a spus Alex Bodi.

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău s-au întâlnit și au vorbit despre Bianca:

Citește și: Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon:

Citește și: Ce face Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent, cu premiul de 120.000 de euro:

Citește și: Daniela Iliescu, după descalificarea lui Culiță Sterp de la Survivor:

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a transmis că faptul că a căutat-o și că i-a trimis flori a fost o strategie de-a sa pentru a demonstra adevărul. De asemenea, Alex Bodi spune că are mai multe conversații și video-uri cu ei păstrate pentru că este vorba despre libertatea lui și că i-a spus Biancăi în față că nu vrea să se împace cu ea, că nu vrea să-i dea viața peste cap.

În primul rând, nu știu ce consumă doamna respectivă, dar nu are nici noțiunea timpului. Noi am fost împreună doi ani, nu trei, poate și-ar fi dorit ea mai mult, dar nu s-a nimerit. Da, recunosc, de când am ieșit, am căutat-o, i-am trimis flori, pentru că știu că, pentru chestii materiale, ar vinde orice, ca să nu zic și pe cine'.

A fost o strategie de-a mea pentru a demonstra adevărul. Ea a făcut declarații la anumite televiziuni că îi este teamă de mine, că se teme pentru viața ei. Lucruri pe care eu le am frumos înregistrate, adică mesaje dintre noi și video-uri cu noi, da, le-am adunat, pentru că este vorba de libertatea mea, iar dacă i-am făcut jocul ăsta, ea credea că mă împac cu ea, punea presiune să mă împac cu ea, dar i-am negat, i-am zis  și de față cu lumea. Nu vreau să mă împac cu tine, nu vreau să-ți dau viața peste cap, hai să fim prieteni', a declarat Alex Bodi.

De ce s-a pus Alex Bodi la masă cu Bianca și Gabi Bădălău

Alex Bodi a explicat ce s-a întâmplat în momentul în care s-a așezat la masă cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, într-un restaurant, în timp ce aceștia luau prânzul. Fostul soț i-a spus iubitului vedetei că nu doar el o caută, ci și ea a intrat în acest joc, dar și faptul că ea l-ar fi mințit în legătură cu actuala ei relație. Mai mult, Alex Bodi a spus că Bianca și-ar fi dorit ca el să se certe cu Gabi Bădălău.

Revolta asta ei a început când i-am explicat iubitului ei niște chestii. Asta a fost o strategie de-a ei, ca să mă facă să mă cert cu băiatul respectiv. Nu am nimic nu el, îl respect, i-am strâns mâna, îl respect, îl salut, nu am nicio problemă, nici dacă fac nunta. Doamne ferește, să facă nuntă, să fie bine împreună, dar să ia cineva telefonul când merge la altar, că poate mai face greșeli din trecut'.

Alex Bodi spune că Bianca ar minți o țară întreagă și că își dorește ca el să pară a fi oaia neagră în fața tuturor. Mai mult, acesta nu întelege cum poate spune că a fost hărțuită când vorbeau zeci de minute la telefon, iar Bianca îi „dădea întâlniri'.

Iar eu ce public și dau eu acum este ca să se vadă, o dată pentru totdeauna, ce fel de femeie este doamna respectivă. Nu are scrupule, nu are caracter. Ea minte o țară întreagă, vrea să mă facă omul ăla rău și negru. Cum să zici tu că ai fost terorizată și hărțuită, când tu vorbeai cu mine zeci de minute și îmi dădeai întâlniri', a spus fostul soț al Biancăi.

După spusele lui Alex Bodi, acesta ar avea mai multe înregistrări pe care le-a păstrat pentru a se putea apăra: „Da, dacă vrea să fac publice, eu am multe lucruri în telefon, eu nu voiam circul ăsta, dar tot ce am făcut a fost să mă apăr, să vadă lumea, începând de la evenimentul în care am fost surprinși în restaurantul când ea a venit la masa mea și eu m-am mutat la altă masă, până în momentul cu salonul. Am dovezi, înregistrări, filmări și tot și să zică de unde să încep și eu o să încep să le dau. De data asta este mult mai grav, pentru că se vede că femeia este bolnavă, îmi pare rău, cu tot regretul'.

Conform lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu ar fi recunoscut și de față cu Gabi Bădălău că nu a fost agresată și că i-a dat apă la moară fostului soț. Acesta spune că îi pare rău pentru fetița Biancăi și pentru apropiații ei, dar, spune el, a trebuit să facă aceste dezvăluiri pentru a-și apăra libertatea.

„Îmi pare rău pentru fetița ei, puținii prieteni pe care îi mai are, pentru iubitul ei, dar eu trebuie să fac lucrurile astea, pentru că e vorba de libertatea mea. Nu ai cum să spui că eu te-am bătut, hărțuit și agresat, când tu ai recunoscut singură, inclusiv cu iubitul tău la masă, că e adevărat, că mi-ai dat apă la moară și că ai ridicat coada', a spus Alex Bodi.

Mai mult, fostul soț al Biancăi spune că aceasta, deși spunea că are iubit, se săruta cu el în mașină și ieșeau la întâlniri pe ascuns, aceasta fiind o strategie de-a blondinei pentru a-i face pe cei doi să se certe între ei.

Păi, cum să zici că ai iubit, când tu mi-ai zis că ești singură, cum să spui tu iubitul meu, când tu te sărutai cu mine în mașină, cum să ai iubit când tu vorbești cu mine la telefon și te întâlnești pe furiș cu mine ca să-l provoci pe om ca să ne certăm între noi. Eu nu o să mă cert cu ea, cel puțin, cu niciun bărbat'.

Veniturile lui Bodi, verificate de autorități

Alex Bodi a explicat că toate veniturile sale au fost verificate de autorități și că este totul în regulă. Acesta a dezvăluit că Bianca Drăgușanu face afaceri în Turcia și că urmează să i se facă al doilea dosar penal.

Iar referitor la chestia cu banii și veniturile mele licite au fost verificate de autorități și nu există niciun dubiu referitor la veniturile mele. Ea ar trebui să fie atentă la veniturile ei, la afacerile cu Turcia, la negru, pe care le face. Să nu uite că mai are un dosar penal pentru mărturie mincinoasă, iar acum va urma și al doilea'.

Nu cred că o să fie prea bine pentru dânsa. În locul ei, mi-ar fi rușine, este deja ultimul nivel la care a ajuns la vârsta ei, la statutul ei pe care îl susține că îl are, deși are carențe mari, ca să vină să facă declarații defăimătoare. Să nu uite că există și martori și eu o să dovedesc și o să-i demontez toate declarațiile mincinoase', a mai spus Alex Bodi.

De asemenea, fostul soț al Biancăi dă exemplu și trecutul ei când vine vorba de relații, spunând că toate au ieșit în evidență prin scandaluri și certuri și că vrea să demonstreze ce caracter are, de fapt, Bianca Drăgușanu.

Să nu uităm trecutul dânsei. De mine poți să zici că sunt nebun și obsedat, dar toți bărbații din viața ei sunt așa? Toate relațiile ei sunt copiate la indigo cu scandaluri, cu înșelăciuni, cu certuri. Și asta vreau să înțeleagă toată lumea: ce caracter are doamna respectivă', a declarat Alex Bodi.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter