Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon: „N-am vrut s-o las să conducă plânsă și agitată”

Publicat pe

Se pare că Alex Bodi nu a trecut peste relația cu Bianca Drăgușanu, deși focoasa blondină este deja împreună cu un alt bărbat și chiar are planuri de nuntă. În urmă cu doar câteva zile, omul de afaceri a fost surprins alergând după Bianca în parcarea unui salon de înfrumusețare, fiind văzuți chiar și într-un local din Capitală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Căsnicia lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu a durat doar un an, dar cei doi au avut parte de numeroase certuri și împăcări, marea majoritate având loc chiar în spațiul public! Cu toate acestea, părea că afaceristul și fosta prezentatoare TV s-au dat uitării, atunci când bărbatul a început o nouă relație cu rusoaica Daria Radionova, iar Bianca s-a cuplat cu Gabi Bădălău.

Dacă Bianca Drăgușanu își dorește să ajungă în fața altarului cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, Alex Bodi a rămas singur. De atunci, omul de afaceri din Media face tot posibilul să îi intre în grații Biancăi. Întâi s-au întâlnit într-un local din Capitală și, ulterior, Alex Bodi s-a dus la salonul de înfrumusețare pe care Bianca Drăgușanu îl frecventează, unde se pare că ar fi hărțuit-o pe blondină.

Citește și: Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Au semnat un contract prenupțial

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu. Ce schimb de replici au avut

Citește și: Alex Bodi a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon! Ea s-a baricadat în mașină și…

Alex Bodi, despre presupusul conflict cu Bianca Drăgușanu

Deși s-a zvonit că bărbatul ar fi dat cu pumnul în mașina sexy-antreprenoarei, pentru că refuza să îi vorbească, Alex Bodi a infirmat zvonurile, într-o intervenție oferită jurnaliștilor de la Playtech.ro. Bărbatul a mai adăugat că el și fosta soție s-au mai întâlnit, dar că nu există cale de împăcare între ei, dat fiind faptul că Bianca Drăgușanu are planuri mari cu Gabi Bădălău.

Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon: „N-am vrut s-o las să conducă plânsă și agitată'Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon: „N-am vrut s-o las să conducă plânsă și agitată'

Da, recunosc, am fost la salon atunci. Însă, eu am alergat după ea pentru că nu am vrut să o las să conducă plânsă și agitată. Nu este adevărat ce s-a spus, că aș fi hărțuit-o! Noi am mai vorbit, zilele acestea, ne-am și văzut însă, între noi, nu mai există cale de împăcare. Ea are relația ei, eu sunt cu viața mea.', a precizat Alex Bodi, pentru sursa citată anterior.

Bianca Drăgușanu crede că Alex Bodi își dorește, de fapt, împăcarea

Pentru o altă publicație, Bianca Drăgușanu a mărturisit că simte că Alex Bodi își dorește reconcilierea mariajului lor. Blondina a dezvăluiti gesturile pe care afaceristul le-a făcut pentru ea, dar a negat cu vehemență orice posibilitate de împăcare, între ea și Bodi.

Nu m-am împăcat cu Alex și nu vreau să mai comentez despre viața mea personală. Faptul că Alex mi-a dat niște flori și am interacționat nu înseamnă că ne-am împăcat. Probabil și-ar dori! Adică, evident, gesturile îi trădează intențiile. Sunt bine acum, statutul relației mele rămâne necunoscut!', a dezvăluit Bianca Drăgușanu, pentru Ciao!

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter