Andreea Bănică se operează. Ce problemă de sănătate are: "Nu mai poate fi amânat"

Publicat pe

Andreea Bănică a amânat cât a putut operația de deviație de sept. Artista respiră cu dificultate de ani buni de zile, iar teama a făcut-o să amâne intervenția chirurigicală timp de cinci ani. Totuși, acum și-a luat inima în dinți și s-a decis că problema ei de respirație trebuie rezolvată. Operația va avea loc pe 1 iunie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică s-a decis să se opereze, după ce a amânat intervenția chirurgicală timp de cinci ani de zile. Cântăreața respiră cu dificultate și s-a hotărât să rezolve această problemă de sănătate. Andreea Bănică va face, pe data de 1 iunie, o operație de deviație de sept și le-a povestit totul urmăritorilor ei de pe Instagram.

Andreea Bănică se operează. Ce problemă de sănătate are: "Nu mai poate fi amânat"Andreea Bănică se operează. Ce problemă de sănătate are: "Nu mai poate fi amânat"

Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată, dar trebuie. Când nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine', le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

Citește și: Andreea Ibacka, anunțată de medic la începutul sarcinii că poate avea tripleți:„Când am văzut acel hormon, m-am cam speriat'

Citește și: De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza.Unde se află acum

Citește și: Fiul Andreei Mantea a împlinit 6 ani.David a fost sărbătorit cu fast

Citește și: Rona Hartner suferă după despărțirea de fostul soț:„M-a dezamăgit ca om'

Andreea Bănică, operație de deviație de sept

Andreea Bănică le-a mai spus urmăritorilor ei că a descoperit această deviație de sept cu mult timp în urmă, mai exact acum cinci ani, când a făcut un RMN. Inițial, vedeta trebuia să se opreze pe 24 iunie, însă medicul i-a spus că se poate și mai devreme. Artista a mărturisit că îi este foarte teamă de această operație, dar are sprijinul necondiționat al soțului ei, Lucian.

Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac odată la șase luni. Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât… Mi-am spus că este cazul să respir acum la tinerețe, că la bătrânețe… Mda… Este un subiect delicat pentru mine. Inițial trebuia să mă operez pe 24 iunie, însă m-a sunat doctorul și mi-a spus dacă pot mai devreme, pe 1 iunie. Vă dați seama că am avut un șoc. Am stat de vorbă cu Lucian și mi-a zis să fac operația cât mai repede, că mă susține și e lângă mine. Mi-e frică, fraților. Mi-e frică', a mai explicat Andreea Bănică.

Andreea Bănică: „Mai am și cornetele mărite'

Andreea Bănică a mai mărturisit că pe lângă deviația de sept, aceasta are și cornetele mărite. De asemenea, vedeta și-a amintit că, în perioada în care fumatul era permis în spațiile închise, iar ea trebuia să cânte în cluburi sau la evenimente private, de-abia mai putea să respire din cauza fumului de țigară. Andreea Bănică spune că i se înfunda nasul instant.

Voiam să vă mai spun că eu am probleme mari cu aerul contiționat. Mi se înfundă nasul foarte tare. Dacă afară este frig, respir destul de greu. Dacă este foarte cald, respir la fel de greu. Pe lângă faptul că am acea deviație de sept, mai am și cornetele mărite, potrivit rezultatului de la RMN. În fine… Da, am să mă oprez și cu asta basta. Atunci cînd cântam în cluburi sau la petreceri private și un domn drăguț își aprindea trabucul lângă bine, unde eu cântam și îmi dădeam duhul, mi s eînfunda nasul subit și nu vreți să știți cum mă chinuiam să respir, ca să pot cânta', le-a mai povestit Andreea Bănică internauților.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter