De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza. Unde se află acum

Publicat pe

Foarte multe persoane se întreabă de ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza, matinalul pe care îl prezintă alături de Răzvan Simion de mai bine de 12 ani. În echipa lor s-a alăturat și Florin Ristei, așa că lipsa lui Dani a fost suplinită cu ușurință de ceilalți doi colegi ai săi. Totuși, iată de ce a lipsit matinalul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, dacă și voi vă întrebați de ce a lipsit Dani Oțil de la Neața, avem răspunsul! A fost o supriză totală pentru fani în această dimineața când, au deschis televozorul, iar matinalul Dani lipsea din platoul în care se află zi de zi, de mai bine de 12 ani. Multe persoane au crezut fie că a pățit ceva, fie că a plecat în luna de miere, dar adevărul este cu totul altul și nu prezintă motive de îngrijorare!

Emisiunea „Neatza' cu Răzvan și Dani a devenit pentru români un fel de obicei zilnic. De multe ori lideri de audiență, cei doi matinali își fac simțită prezenta în casele noastre în fiecare zii a săptămânii. Foarte rar s-a întâmplat ca unul dintre ei să absenteze din platoul de televiziune, dar iată că în această dimineață au apărut pe post în formulă încompletă. Deci, haideți să aflăm de ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza.

Citește și: Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, nașii lui Dani Oțil! Legătura dintre prezentatorul TV și afaceristul din Timișoara

Citește și: Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu seamănă leit cu mama ei

Citește și: Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat: „Apropo, și la Monaco…'

Citește și: Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil: „Totul este acum…”

De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza. Nu are legătură cu soția!

Astfel, astăzi am fost martori la unul dintre rarisimele momente în care Răzvan și Florin ristei au prezentant singuri emisiunea de la Antena 1. S-a aflat și de ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza! Potrivit unor surse Playtech.ro, Dani Oțil nu a apărut astăzi în platoul matinalului pentru că se află la Motor Park România, acolo unde se vor desfășura mai multe curse, pe parcursul acestui weekend.

Dani Oțil este pasionat de acest domeniu și este chiar unul dintre cei mai buni piloți din țară, așa că absența sa a fost una, să zicem… motivată! Luna de miere a lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu va mai avea de așteptat pentru că, așa cum se spune și în Formula 1: „Race season is on!' (n.red.- „Sezonul curselor a început').

De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza. Unde se află acumDe ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza. Unde se află acum

Dani Oțil a fost implicat într-un accident, la curse

În timp ce participa la raliul de la Mangalia, în prima etapă a Campionatului Național de Super Rally, Dani Oțil a avut parte de un accident. Din păcate, acesta a fost cheia discuțiilor centrate în jurul primei etape, iar matinalul a decis să le explice fanilor cum a decurs prima cursă și cum se simte, după accident.

„Rămâne în cartea mea cu două reci și una caldă: Am lovit mașina neprovocat, fără să mă grăbesc, după un cumul de factori nefericiți. Am reușit să improvizăm, am făcut timp de podium, dar s-a stricat altceva… Caldă e că ne-am întors la curse în oraș și am văzut fețe fără mască după un an. (…)

Ne-a plecat mașina… De pe drum. Suntem bine. Mașina nu prea.', a explicat Dani Oțil, după incident.

Fiind pasionat de acest sport, Dani Oțil a lipsit de la matinal în această dimineață. Cu toții ne-am pus întrebarea „De ce a lipsit Dani Oțil', însă vedeta își îmbină ambele pasiuni, care au dus la o carieră care întrepătrunde mai multe laturi, printre care: televiziunea și sporturile extreme.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter