Theo Rose, adevărul despre presupusa despărțire de Alex Leonte: „ N-am putut să renunțăm!”

Publicat pe

O lungă perioadă de timp s-a zvonit că Theo Rose și Alex Leonte ar avea gânduri de despărțire, pentru că nu s-ar mai fi afișat împreună la fel de des. În acest sens, interpreta a decis să facă lumină și a povestit despre ce se întâmplă, de fapt, între ea și nepotul lui Nea’ Marin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Alex Leonte au o relație de mai bine de patru ani, iar povestea lor de dragoste este bine cunoscută. Cei doi nu s-au sfiit niciodată să vorbească despre lucrurile care îi unesc, despre calitățile și defectele partenerului sau chiar despre problemele pe care le au în cuplu. Cum viața nu este liniară, și relația lor a avut parte de bune și de rele, dar Theo Rose și alex Leonte au reușit să își fie alături indiferent de situație.

Asumată ca de obicei, Theo Rose a dezvăluit că s-a gândit de mai multe ori la despărțire și că ea și nepotul lui Nea Marin au fost la un pas de a-și spune „adio!'. Cu toate acestea, cum spune și cântecul, „iubirea învinge tot', iar Theo Rose și Alex Leonte s-au împăcat de fiecare dată.

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul: „I-am zis să oprim nebunia”

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a urmărit-o la salon. I-a cerut să nu se mărite cu Gabi Bădălău

Citește și: Trecutul neștiut al lui Theo Rose, de dinainte de Bravo, ai stil: „Am regretat doar faptul că…”/ INTERVIU

Citește și:  Claudia Pătrășcanu continuă atacul la Bianca Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău: ‘Această femeie…’

Theo Rose, declarații despre relația cu Alex Leonte, nepotul lui Nea’ Marin

„Suntem într-o relație de patru ani. Dacă el n-ar mai exista, eu nu aș ști ce să fac.
Mi-ar fi foarte greu o perioadă lungă de timp. Încercări au fost și n-am putut să renunțăm.
O dată am zis că o să mă mut la sora mea și nu m-am mutat niciodată, de fapt, nu am putut să dorm nici măcar o noapte fără el.
Ne certăm des, pentru că își lasă șosetele aiurea prin casă. Îi zic să și le pună o dată în coșul de rufe.'
, a explicat Theo Rose.

Theo Rose, adevărul despre presupusa despărțire de Alex Leonte: „ N-am putut să renunțăm!'Theo Rose, adevărul despre presupusa despărțire de Alex Leonte: „ N-am putut să renunțăm!'

De altfel, faimoasa solistă a discutat și despre gelozia în relație. Ca orice om, Theo Rose a explicat că o încearcă trăiri diverse și că a fost pusă în fața unor situații neplăcute, exemplificând una dintre ele. După ce o tânără i-a șoptit ceva la ureche lui Alex Leonte, într-un club, solista a simțit cum o încearcă gelozia și a încercat să se calmeze. Iată întreaga scenă, relatată chiar de iubita lui Alex Leonte:

„Mai sunt și eu geloasă, cred. S-a întâmplat o dată ceva. Eram la ziua unei prietene într-un club.
La un moment dat, s-a ridicat de la o altă masă o tipă, se agață de gâtul lui Alex, i-a zis ceva la ureche și a plecat.
Atunci am simțit puțin gelozie, dar am încercat să ascund. Când s-a uitat la mine am fost gen: „ce ți-a zis?', dar, de fapt, îmi venea să intru sub masă. Dacă vrea să-i fie bine și să mai aibă zile pe acest pământ, bine ar fi să nu mă înșele.'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter