(P) Rapperul Macanache, surprins în toiul nopții în timp ce desena pe pereții unei clădiri un mesaj misterios

Publicat pe

Apariție total neașteptată! Rapperul Macanache a fost surprins, în toiul nopții, într-o ipostază de-a dreptul surprinzătoare: în timp ce desena, cu spray, pe pereții unei clădiri un mesaj misterios. Ce a vrut să transmită artistul?

Rapperul Macanache, cum nu a mai fost văzut până acum. Artistul a fost surprins de camere și de blițurile aparatelor foto într-o nouă ipostază, total diferită de cele în care l-am remarcat până acum. 

Cum a fost surprins Macanache

Au apărut imagini cu artistul în timp ce desenează noaptea, cu spray, pe pereții unor clădiri un mesaj misterios. Rapperul a scris #rebelswithacause. Desigur, întrebarea care încolțește în mod automat în mintea tuturor este ce poate însemna acest mesaj, care pare că a reunit mai multe vedete. 

Dacă analizăm alegerea spațiilor și stilul acestor filmări, pare că urmează să se întâmple o mișcare în oraș, anunțată de acești rebeli cu o cauză. Noi ne-am entuziasmat deja. Intrați pe www.rebelswithacause.ro să vedem ce ne așteaptă.

Macanache, rapper și prezentator TV

Macanache, pe numele real Constantin Bogdan Dinescu, s-a lansat în muzică în urmă cu mai bine de șase ani și a devenit rapid cunoscut pentru rimele sale în stilul liber. A copilărit în Titan, în zona Poarta 4, și s-a făcut ușor remarcat, lăsând o amprentă puternică asupra hip-hop-ului românesc.

Macanache a făcut a fost prezentatorul emisiunii de la Antena 1 „The Four – Cei 4', iar piesa „Rămâi cu bine' realizată în colaborare cu Delia a făcut furori și încă este la fel de ascultată, la patru ani de la lansare.

Melodia s-a născut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis un demo cu ea cântând la pian refrenul şi linia melodică. Şi na, într-o zi ne-am întâlnit la studio, am mers, am scris niște versuri și am făcut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi. Am mai revenit odată la studio să cizelăm melodia şi cam aia a fost. Eu simt cumva că e o problemă a tuturor cuplurilor cu mamele soacre şi chestii de astea. Sperăm că o să fie o melodie plăcută pentru toată lumea., a spus Macanache la vremea respectivă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter