Șerban Huidu, dezvăluiri-șoc după accidentul cu trei morți, din 2011: "I-am zis lui Marian Godină să mă împuște!"

Publicat pe

La aproape 10 ani de la accidentul din 16 octombrie 2011. în care au murit trei oameni, Șerban Huidu a dezvăluit care a fost prima sa reacție la momentul acela. Aflat în ambulanța care îl transporta la spital, Huidu l-a rugat pe polițistul Marian Godină, cel care îl escorta, să îl împuște.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Șerban Huidu a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a se urca la volan în următorii șase ani, după ce, în 2011, a provocat un accident de circulație în care au murit trei oameni nevinovați. Prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor a dezvăluit ce discuție șocantă a avut atunci cu Marian Godină, pe drumul spre spital.

Șerban Huidu, dezvăluiri-șoc după accidentul cu trei morți, din 2011: "I-am zis lui Marian Godină să mă împuște!"Șerban Huidu, dezvăluiri-șoc după accidentul cu trei morți, din 2011: "I-am zis lui Marian Godină să mă împuște!"

„După ce-am avut accidentul de mașină, cel cu victime, am stat acolo, la locul accidentului. Și la un moment dat a venit un polițist care m-a dus la spital. Și polițistul tot drumul, mi-a zis, hmmm…. Și, la un moment dat, n-am mai putut și i-am zis „Ia, mă, scoate pistolul, pune-l în cap și împușcă-mă!'. El era Godină. Credea că sunt beat, că vorbeam greu', a povestit Șerban Huidu.

Citeste și: Șerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette în scandalul cu bătaia: „Mă șochează femeile care se bucură. Cum să spui că e vina ei?”

Citeste si: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu: „A fost dificil și dureros”. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„Înnebuneam când apărea’. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Şerban Huidu mi-a zis să-l împuşc

Discuția a fost confirmată de Marian Godină. La cinci ani după teribilul accident, polițistul Marian Godină a scris pe Facebook o postare în care a relatat ce s-a întâmplat la momentul respectiv: „am primit misiunea de a-l duce pe Şerban Huidu la Spitalul Județean Braşov pentru a-i recolta probe. (…) Nu l-am jignit, dar i-am adresat lui Şerban vorbe grele.

Era oricum în stare de şoc, iar eu, în prostia mea, m-am găsit să-i țin predici. (…) Şerban mi-a zis să-l împuşc. Am reacționat la fel de idiot şi i-am spus că probabil aş face-o, dacă legea mi-ar permite,' a spus Marian Godină.

'Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident'

Accidentul din 2011 îl va urmări pe viață pe Șerban Huidu, iar opinia publică îi va reproșa întotdeauna acest lucru, cu orice ocazie. Anul trecut, spre exemplu, când se întorcea din vacanța din Grecia, Huidu a provocat un scandal monstru în avion pentru că unele persoane nu purtau corect masca de protecție.

Enervat la culme de această situație, Șerban Huidu a început să urle din celălalt capăt al avionului: 'Vă puneți masca, ACUM!', a strigat el potrivit spynews.ro. Și cum oamenii din jur au comentat imediat, înainte de a spune orice, prezentatorul TV a urlat la ei fără nicio legătură cu situația dată.

'Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!', a zis el. Șerban, ai uitat că socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg? De ce spunem asta? Simplu! După ce a spus de accidentul pe care l-a produs, o persoană din jurul lui a strigat: 'Nu a fost un accident, a fost o realitate!', potrivit aceleiași surse.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter