Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan: "Înnebuneam când apărea". De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Marți, 06 aprilie 2021, 16:31

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu aproximativ 11 ani, iar acum urmează să devină părinți pentru a treia oară. Adela Popescu și Radu Vâlcan ne-au vorbit despre începutul relației lor, au explicat de ce au evitat să se afișeze împreună la începutul relației și ne-au spus cum au ajuns să aibă o legătură atât de puternică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Relația voastră a început în 2010 (cred) și v-ați cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare. Cum a fost, cât de mult ați interacționat, cum v-ați îndrăgostit unul de celălalt? Cum vă amintiți acea perioadă?

R: Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging. (zâmbește)

Adela-Popescu-1Adela-Popescu-1

Radu Vâlcan: „O mâncam din priviri, înnebuneam când apărea'

Adela, am citit o istorisire a ta despre primul sărut… Și m-am emoționat și eu, așa că aș dori să le-o împărtășești și cititorilor noștri. Așa, detaliat, cu lux de amănunte. Radu, așteptăm și versiunea ta, privind acest episod!

R: Aaa, sărutul acela „furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară:”Știam de la început că nu va fi ușor”/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, despre dificultățile vieții de mamă:”Trebuie să faci un efort și să fii alături de ei”. De ce nu își expune cei doi băieți pe rețelele de socializare / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani:„Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…'/ EXCLUSIV

Citește și: Grațiela Duban a găsit poze cu Andreea Mantea goală, în laptopul soțului.Cum a reacționat

Adela Popescu: „L-am perpelit până am fost convinsă că e pe viață'

Ce v-a atras cel mai mult unul la celălalt? Adela, tu știai deja că Radu este un cuceritor… Nu ți-a fost teamă că s-ar putea să te dezamăgească sau că totul urma să fie doar o aventură? Ai avut astfel de gânduri?

Ba da, sigur că m-am gândit la asta, mai ales că fusesem avertizată și era recunoscut pentru asta. Dar l-am perpelit până am fost absolut convinsă că e pe viață. (zâmbește)

Radu, tu cuceritor, Adela cuminte și ingenuă, femeie la locul ei, nu glumă. Cumva fix asta te-a atras la ea, simțind, mai mult sau mai puțin conștient, că venise vremea să te așezi la casa ta?

Cred că în viață nimic nu este întâmplător. Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!

Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Ne-am mutat împreună când ne-am întors din Bali'

Așadar, de la primul sărut până la o relație în adevăratul sens al cuvântului cum a fost și cât a durat? Ați sărit etape sau ați luat totul încet? Cum au fost primele întâlniri? Și apoi la cât timp v-ați mutat împreună?

Eram foarte îndrăgostiți. Am plecat destul repede într-o vacanță în Bali împreună cu o gașcă de prieteni. Vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună.

Îmi amintesc faptul că ați recunoscut mult mai târziu că formați un cuplu. De ce? V-a fost teamă de presiunea fanilor, a publicului, poate a presei? Sau poate voiați să fiți voi siguri pe relație?

Da, absolut asta a fost. Mai întâi era nevoie să ne lămurim noi ce ne dorim. Când am fost absolut siguri, nu am mai avut nicio problemă în a ne afișa
împreună.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton