Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit doi ani. Smaranda seamănă leit cu tatăl ei

Publicat pe

De când a devenit tată, Codin Maticiuc nu mai este asociat cu sintagma „crai de Dorobanți”… Acum îi este dedicat trup și suflet fiicei sale. Iată cât de mare și frumoasă s-a făcut Samaranda, fiica lui Codin Maticiuc, și cât de bine îi seamănă tatălui ei! Zilele trecute, a împlinit doi ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Codin Maticiuc, Smaranda, a împlinit 2 ani și a avut parte de o aniversare în toată regula, alături de prietenele ei, iar Mickey și Minnie, simpaticele personaje Disney de pe tort, au purtat mască de protecție.

Micuța a împlinit 2 anișori pe 5 aprilie și seamănă tot mai bine cu celebrul ei tată, care, de altfel, e topit după ea. Pe măsură ce a trecut timpul, asemănarea dintre cei doi a devenit tot mai evidentă, Samaranda fiind bucățică ruptă din tatăl ei. Cei doi nu seamănă doar la ochi și la chip, ci, cu siguranță și la temperament, limbajul mimicogestual trădându-i chiar și în fotografii.

Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit doi ani. Smaranda seamănă leit cu tatăl eiFiica lui Codin Maticiuc a împlinit doi ani. Smaranda seamănă leit cu tatăl ei

Fiica lui Codin Maticiuc poartă numele bunicii sale

Chiar dacă acum este destul de discret în privința vieții personale, Codin Maticiuc nu rezistă tentației de a posta fotografii cu Smaranda pe contul său de socializare și nu mai e niciun secret pentru nimeni cine face legea în familia lor. De altfel, el mărturisea încă dinainte de a deveni tată și-a dorit o fetiță, al cărei nume era deja stabilit.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii’, a declarat Maticiuc la Antena 1, despre fetiţa lui.

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul” și ce i s-a părut cel mai greu la filmări: „Mi-au garantat că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Simion, gest neașteptat față de Lidia Buble. A ignorat-o complet la matinalul de la Antena 1

Citește și: Demisie neașteptată la Antena 1. Anamaria Gugu, vedeta matinalului, pleacă după 3 ani!

Citește și: Cine este Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1. A recunoscut că a făcut videochat

Între tată și fiică a fost o chimie incredibilă încă din prima clipă, iar acum sunt nedespărțiți. De altfel, fotografiile pe care le postează Codin cu smaranda pe contul său de socializare fac furori, adunând cele mai multe like-uri din partea fanilor.

Își mai dorește și alți copii

Deși tatăl ei este absorbit în totalitate de micuța Smaranda, a recunoscut că își dorește și alți copii de la iubita lui. Cu toate acestea, vedeta mărturisește că mariajul nu reprezintă o opțiune pentru el și nici pentru mama Smarandei.

„Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat Codin Maticiuc pentru revista VIVA!. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter