Tania Budi și-a făcut prima operație estetică la 53 de ani. Cum arată acum: "Mă deranja mult"

Publicat pe

Tania Budi are 53 de ani și a fost mereu admirată pentru modul în care a reușit să se mențină în formă. Are o siluetă de invidiat și nu își arată deloc vârsta. Vedeta s-a ținut departe de operațiile estetice până acum, apelând până la acest moment numai la tratamente non-invazive sau, cel mult, minim invazive. De data aceasta, vedeta a decis să apeleze la o intervenție, aceasta fiind și prima sa operație estetică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tania Budi și-a făcut prima sa operație estetică la 53 de ani. Vedeta a decis să apeleze la o blefaroplastie, în urmă cu două luni, pentru ca problema să nu se accentueze odată cu trecerea anilor.

Tania Budi și-a făcut prima operație estetică la 53 de ani. Cum arată acum: "Mă deranja mult"Tania Budi și-a făcut prima operație estetică la 53 de ani. Cum arată acum: "Mă deranja mult"

Tania Budi, prima intervenție estetică la 53 de ani

Tania Budi s-a confruntat cu o situație des întâlnită după 40 de ani. Este vorba despre pliurile inestetice care se formează la nivelul ploapelor, deasupra ochilor. Acestea pot conferi un aspect neodihnit chipului, iar tratamentele de la salon nu pot da roade în acest caz. Așadar, vedeta a decis să se lase pe mâna medicului estetician pentru a scăpa de surplusul de piele din zona ochilor.

După intervenție, transformarea a fost vizibil, fără însă să-și schimbe fizioniomia. Fața Taniei este mai luminoasă și câțiva ani au șterși de pe fața ei. La câteva săptămâni de la intervenție, vedeta susține că se simte minunat, iar perioada de recuperare nu a fost una de lungă durată.

Citește și: Dan Bittman, alături de o fostă iubită, după despărțirea de Liliana Ștefan.Fotografia cu Tania Budi a făcut furori

Citește și: Tania Budi, implicată într-un accident grav.A avut pierderi de memorie și o coastă fisurată

Citește și: David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, trece prin clipe grele:„Nu am o familie căreia să-i pese'

Citește și: Piticu de la Simplu, tată pentru a doua oară.Ce sex are bebelușul

De ce și-a făcut Tania Budi operație estetică

Tania Budi a explicat și motivele pentru care a apelat la intervenție.

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn.

În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat', a spus Tania Budi pentru click.ro.

Cum se menține Tania Budi în formă

Tania Budi susține că se place acum mult mai tare decât în urmă cu 30 de ani sau cu 3 ani în urmă. Și nici nu este de mirare! Vedeta ne-a dezvăluit în urmă cu câteva luni care sunt trucurile sale pentru o siluetă de invidiat!

„În afară de gene, există un stil de viață ponderat, aproape sănătos și există la fel de multă grijă pentru interior, cât și pentru exterior. În ultimii 30 de ani am învățat să mă fardez natural și corect, am învățat să zâmbesc din ce în ce mai inteligent, lucruri care mă determină să mă plac azi mult mai tare decât mă plăceam cu 30 de ani sau cu 3 ani în urmă.

Grija interioară, cred totuși, că e mult mai importantă decât cea exterioară, pentru că se vede pe mimică, pe cum articulezi cuvintele. Dar și îngrijirea fizică e foarte necesară. O crema bună, un botox mic (lumea nu prea știe ce înseamnă, crede că se bagă în buze), o piele radiantă, un zâmbet perfect sunt plusuri ale oricărei personalități complexe feminine.

Fac sport. Alerg cel puțin un km pe zi în aer curat, fac electro stimulare cu un costum ems, de două ori pe săptămână. Și niște pilates. Cam atât', ne-a spus Tania Budi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter