Madonna a publicat o fotografie controversată cu fiica ei. De ce a fost criticată Lourdes

Publicat pe

Madonna a publicat o fotografie în care apare alături de fiica sa, Lourdes Leon. Mulți fani ai artistei au apreciat gestul acesteia, însă alți internauți au ales să critice modul în care apare Lourdes în respectiva poză și chiar au făcut glume pe seama acestui lucru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Madonna are șase copii și preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Relația mamă-fiică dintre artistă și Lourdes Leon este una frumoasă, Madonna fiind mândră de fiica sa.

Vedeta a publicat o fotografie cu Lourdes, alături de care a scris un mesaj emoționant.

Madonna a publicat o fotografie controversată cu fiica ei. De ce a fost criticată LourdesMadonna a publicat o fotografie controversată cu fiica ei. De ce a fost criticată Lourdes

Like Pieces of your Heart Walking around outside of you (n.r.- ca niște bucăți din inima ta care se plimbă prin afară)'. Cele două au primit multe mesaje de apreciere, dar cum gura lumii nici pământul nu o astupă, comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară.

Citește și: Gesturi tandre între Raluka și Pepe. Cum au fost surprinși împreună:„Iubire…'

Citește și: David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, trece prin clipe grele:„Nu am o familie căreia să-i pese'

Citește și: Piticu de la Simplu, tată pentru a doua oară.Ce sex are bebelușul

Citește și: Alina și Ilan Laufer, prima fotografie cu gemenii.Au ieșit în parc

Madonna, fotografie alături de fiica ei

Mulți internauți au apreciat legătura pe care Madonna o are cu fiica sa, Lourdes, cunoscută și sub numele de Lola. Însă, mulți au ales să critice modul în care fiica artistei s-a afișat. Mai exact, Lola este cunoscută pentru faptul că nu ține cont de părerile celorlalți și alege să trăiască și să facă ceea ce simte. Faptul că nu vrea să se epileze a fost motiv de glume pentru unii internauți.

Totuși, nu toată lumea împărtășește aceeași părere, iar oamenii i-au luat apărarea fiicei Madonnei, criticându-i pe cei care au făcut glume răutăcioase la adresa fetei.

2021 și oamenii încă sunt surprinși că o femeie are păr pe corp', „Aceasta este o fotografie frumoasă cu o mamă frumoasă și fiica ei minunată și voi nu puteți decât să vorbiți despre părul ei de la subraț? Fiți serioși…', „Este ciudat cum femeile spun ‘corpul nostru, deciziile noastre’, dar critică alte fete care decid să nu se epileze. Cum ar trebui să numesc asta? A, da. Ipocrizie' sau „Prea multă ură din cauza că ea nu se epilează. Noi nu le spunem bărbaților să se radă pe picioare sau brațe… Ar trebui să facem asta? Iisuse Hristoase', sunt doar câteva dintre comentariile care vin în apărarea Lolei.

Fotografia Madonnei, apreciată de fanii ei

Pe lângă criticile primite, internauții chiar au apreciat fotografia în care Madonna apare alături de fiica ei.

Doamne! superbe', „prea multă dragoste într-o singură fotografie', „amândouă arătați uimitor', sunt unele dintre mesajele admirative ale fanilor Madonnei.

Madonna, care a divorţat de regizorul Guy Ritchie în 2008, are acum 6 copii, patru adoptați și doi biologici, pe Lourdes, în vârstă de 24 de ani şi Rocco Ritchie, în vârstă de 20 ani.

În 2017, Madonna le-a adoptat de la un orfelinat din Malawi, unde a fost un vizitator permanent de mai mulţi ani, pe gemenele Estere şi Stella. Madonna a mai adoptat din Malawi și băieții Mercy James şi David Banda.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter