Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu: "A fost dificil și dureros". Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Publicat pe

Giulia Anghelescu este căsătorită de 17 ani cu Vlad, însă drumul lor a fost unul anevoios. Artista a recunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere și au avut de întâmpinat mai multe greutăți la început de relație. Acum pare ca lucrurile s-au liniștit, astfel că ne-a vorbit despre cum a început totul și care este la momentul actual relația sa cu familia partenerului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ne amintești, te rog, cum v-ați cunoscut? Știu că nu a fost dragoste la prima vedere. Ce te-a făcut să te îndrăgostești de el?

Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească. A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat. (râde)

Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu: "A fost dificil și dureros". Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIVGiulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu: "A fost dificil și dureros". Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Giulia: „Nu am ținut cont niciodată de ce spun cei din jur'

Spuneai cândva că multă lume a fost împotriva relației voastre și credea că Vlad nu este pentru tine. De ce? Între timp, bănuiesc că s-au răzgândit, nu?

Între timp, i-am răzgândit noi, prin faptul că avem o căsnicie atât de frumoasă. Nu am ținut cont niciodată de ce spun cei din jur tocmai pentru că știam că iubirea noastră este mai puternică decât orice obstacol. Am avut dreptate! (zâmbește)

Citește și: Cum se înțeleg Giulia și Vlad Huidu după o relație de 14 ani:„Certurile pe care le aveam înainte erau…'

Citește și: Giulia Anghelescu are probleme nebănuite de sănătate:”Mă umflam, zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni!”

Citește și: Giulia vrea să renunțe la cariera ei și să se retragă la țară:„Îmi doresc să am colțișorul meu'

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„Înnebuneam când apărea'. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Giulia: „Nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre'

Mă gândesc că a fost foarte greu pentru tine să simți mereu nevoia să le demonstrezi celorlalți că îl iubești sau că sunteți fericiți împreună… Povestește-ne tu cât de dificil a fost…

A fost și dificil, și dureros, însă eu nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre. La un moment dat, am încetat să mai încerc să le demonstrez ceva celor din jur și mi-am canalizat toată energia pe relația noastră.

Atâta timp cât noi suntem fericiți împreună, nu mai contează nimic, iar dacă ne uităm puțin în urmă, ne dăm seama că și momentele acelea ne-au învățat ceva și ne-au făcut mai puternici.

Cum se înțelege Giulia cu familia soțului ei, Vlad

După atâta timp împreună, ai lui – care îi spuneau că ar trebui să găsească pe cineva mai bun decât tine – au înțeles că tu ești „the one pentru el? Cum este acum relația ta cu ei?

Am o relație tare frumoasă cu socrul meu și mă bucur că încă de la început am găsit sprijin la el ori de câte ori am avut nevoie. Cu siguranță lucrurile ar fi stat la fel și cu mama lui Vlad dacă ar mai fi fost printre noi. A fost o femeie extraordinară de la care am învățat enorm de multe lucruri, deși viața nu ne-a dat prea mult timp împreună. Nu cred că și-au dorit niciodată mai mult decât ca băiatul lor să fie fericit și n-a fost niciun moment în care să mă facă să cred că n-aș putea fi eu femeia de la brațul fiului lor.

Cu mulți ani în urmă, se scria în presă că Șerban a făcut tot posibilul
să îl despartă pe fratele lui de tine. Aveți o relație OK acum? Poți spune că sunteți prieteni?

Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare. Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter