Cum arată Amalia Năstase la 45 de ani, după ce a slăbit 32 kg. De ce a apelat la medicul estetician

Publicat pe

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, este într-o formă de zile mari. Aceasta a reușit să slăbească 32 de kilograme într-un an. De asemenea, Amalia face sport și trece pe la medicul estetician pentru a scăpa de riduri. Vedeta se află în cea mai bună formă a ei, lucru care este vizibil cu ochiul liber.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Amalia Năstase parcă radiază de fericire la cei 45 de ani proaspăt împliniți. Se vede cu ochiul liber că se simte bine în pielea ei și că are încredere în ea. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show și a dezvăluit care este secretul ei. Vedeta a reușit să ajungă de la 96 de kilograme, la 68 de kilograme.

Cum arată Amalia Năstase la 45 de ani, după ce a slăbit 32 kg. De ce a apelat la medicul esteticianCum arată Amalia Năstase la 45 de ani, după ce a slăbit 32 kg. De ce a apelat la medicul estetician

Niciodată nu ești destul de slab și nici destul de bogat', a afirmat Amalia Năstase în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Amalia Năstase a ținut o dieță oloproteică, pe care a început-o în anul 2019. Chiar dacă a reușit să ajungă la 68 de kilograme, aceasta își mai dorește să slăbească încă cinci.

Citește și: Gina Pistol, despre viața de mamă:„Primele două săptămâni au fost groaznice'

Citește și: De ce nu a făcut Delia un copil, până acum:„Nu ar trebui să fim aplaudați că ne abținem?'

Citește și: Mara Bănică se mărită!Cum arată verighetele

Citește și: Cristina Cioran, despre problemele legate de sarcină.„Grețuri, rău de mișcare, am indicații de…'

Dieta pe care o urmează Amalia Năstase

Dar ce presupune mai exact dieta oloproteică, cu ajuotrul căreia Amalia Năstase a reușit să slăbească?

„Dieta oloproteică este o dietă cu o cotă proteică normală, grăsimi foarte puține, dar cel mai important este că se bazează pe zero zahăr. Atunci când nu dăm zahăr corpului, el trebuie să utilizeze un alt element nutritiv, iar acesta este propria grăsime. Așadar, se adaptează să utilizeze propriile rezerve, sub forma unor substanțe care se numesc cetone.

Trebuie să luăm în considerare că fiecare kilogram de grăsime înseamnă 7.000 de calorii. deci pierderea unui kilogram pe săptămână este deja mult, însă în această dietă poți să pierzi mult mai mult, chiar 8-9 sau poate 10, o parte reprezentând apă', a spus Castaldo, medic specialist în știițe alimentare, potrivit playtech.ro.

Amalia Năstase: „Botoxul este prietenul meu'

Pe lângă sport și dietă, Amalia Năstase a apelat la medicul esteticiat pentru a se întineri. Aceasta a recunoscut că a scăpat de riduri cu ajutorul botoxului și chiar dacă îmbunătățirile fizice ale vedetei sunt vizibile, Amalia Năstase mărturisește că tot nu este mulțumită de cum arată, motiv pentru care mai vrea să slăbească.

„Botoxul care este prietenul meu. M-a ajutat să nu mai am riduri, ridurile se făcuseră mai adânci. Nici acum nu sunt mulțumită cum arăt. Mai trebuie să slăbesc vreo 4-5 kilograme', a declarat Amalia Năstase.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter