Ce i-a spus Regina Elisabeta lui Meghan, înainte de nunta cu Harry. S-a aflat adevărul!

Publicat pe

Interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry la Oprah a aruncat totul în aer, dar au apărut noi dezvăluiri care contrazic afirmațiile făcute de Ducii de Sussex. Iată ce i-ar fi spus Regina Elisabeta lui Meghan Markle chiar înainte de nuntă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În faimosul interviu pe care l-au dat la Oprah, Meghan Markle și Prințul Harry au făcut o serie de dezvăluiri șocante despre familia regală britanică și mai ales despre modul cum a fost primită Meghan în sânul acesteia.

Iată însă că, acum, dezvăluirile făcute de Andrew Morton, biograful Prințesei Diana, vin să infirme o parte dintre afirmațiile făcute de Ducii de Sussex în interviul de la CBS. Iată ce i-a spus, de fapt, Regina Elisabeta lui Meghan Markle înainte de nuntă!

Ce i-a spus Regina Elisabeta lui Meghan, înainte de nunta cu Harry. S-a aflat adevărul!Ce i-a spus Regina Elisabeta lui Meghan, înainte de nunta cu Harry. S-a aflat adevărul!

Meghan și Harry, acuzații grave

În interviul pentru Oprah, Meghan Markle a vorbit nu doar despre discriminarea pe care a simțit-o în Anglia și despre faptul că a existat o preocupare privind culoarea fiului lor, ci a dat și alte amănunte șocante. Printre altele, Meghan a susținut că nu a avut deloc libertate atunci când a locuit la Palat.

Cei din Palat mi-au luat pașaportul, permisul de conducere și cheile de la mașină. Am ieșit din clădire doar de două ori în patru luni', a afirmat soția lui Harry.

Acum, Meghan Markle este însărcinată pentru a doua oară și urmează să aducă pe lume o fetiță. Soția Prințului Harry a mai mărturisit că au ales să renunțe la titlul de membri seniori ai familiei regale și să părăsească țara din dorința de a le oferi copiilor lor o viață normală.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

Citește și: Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism!'Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru'

Citește și: Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, prima fotografie de familie după interviul cu Oprah

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Ce a discutat Regina cu Meghan înainte de nunta cu Harry

Mai mult, Harry a susținut că singurul motiv pentru care i s-a fi putut permite să își continue drumul ca actriță ar fi fost legat de bani.

„I s-a sugerat să joace în continuare în filme doar pentru că nu ar fi destui bani pentru ca familia mea să acopere cheltuielile pentru ea. Au fost niște discuții dificile înainte de nunta noastră. Ni s-a spus că vom avea probleme din cauza acestor motive legate de partea financiară”, a declarat Prințul Harry.

Biograful Prințesei Diana nu este însă de acord cu cele declarate de Meghan și Harry. Andrew Morton afirmă că Regina i-ar fi dat toată libertatea dorită lui Meghan. Nu în ultimul rând, suverana le-ar fi spus nepotului ei și viitoarei lui soții înainte de nuntă că își pot alege orice țară din lume în care să trăiască.

Regina le-a dat posibilitatea să plece oriunde își doresc. Le-a spus: ‘aici sunt biletele voastre la Clasa I, alegeți în ce țară doriți să trăiți, o să vă facem ambasadori. Iar lui Meghan Markle i-a mai spus că își poate continua oricând dorește cariera de actriță, în cazul în care nu dorește să primească responsabilitățile oficiale din partea Casei Regale, după căsătoria cu Harry. Dar, din păcate, cei doi soți au ignorat această propunere venită din partea Reginei Elisabeta a II-a', a afirmat Andrew Morton, citat de Daily Mail.

Adevărul a fost, se pare, ușor deturnat, Andrew Morton susținând că acest lucru s-a petrecut la începutul relației, într-adevăr, însă cheltuielile menționate de Meghan și Harry erau legate, de fapt, de plata agenților de securitate.

Foto: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter