Lucian Viziru, dezvăluiri despre restricțiile din pandemie, în Germania: "Nu ai voie să ieși din casă decât..."

Publicat pe

Lucian Viziru locuiește de șapte ani în Germania și a spus deja cu alte ocazii că nu se gândește momentan la o reîntoarcere în țară. Fratele lui Augustin Viziru a vorbit despre situația din țara în care s-a mutat, în contextul pandemiei de coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru s-a retras de mult timp din lumina reflectoarelor și nu regretă deloc decizia pe care a luat-o în urmă cu 7 ani, de a se muta din țară. Acum este antrenor de tenis, își dorește foarte mult ca fiul lui să aibă parte de o educație nemțească, așa că a dat celebritatea pe viața de familie.

Lucian Viziru, dezvăluiri despre restricțiile din pandemie, în Germania: "Nu ai voie să ieși din casă decât..."Lucian Viziru, dezvăluiri despre restricțiile din pandemie, în Germania: "Nu ai voie să ieși din casă decât..."

Lucian Viziru, despre măsurile stricte din Germania

Lucian Viziru duce viața după care tânjea, alături de soția și fiul lui. Totuși, liniștea nu este completă, din cauza pandemiei de coronavirus. Artistul a povetit că regulile sunt extrem de stricte în zona în care locuiește. Sunt deschise numai magazinele esențiale și nimeni nu are voie să iasă din casă fără un motiv bine întemeiat: mersul la serviciu sau la spital.

Desigur, masca de protecție este obligatorie în spațiile închise și în anumite condiții în aer liber, iar la ora 20.00 de închide tot. Astfel de măsuri de prevenție sunt luate în contextul în care rata de incidență este de până la șapte ori mai mică decât în București.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Lucian Viziru, la 7 ani după ce s-a mutat în Germania:”Vreau ca fiul meu să aibă educație nemțească”

Citește și: Ce face Lucian Viziru de când s-a retras din showbiz și a plecat din țară. Fratele său, Augustin, l-a dat de gol:„E ceva foarte greu la vârsta lui, dar e mult mai fericit!'

Citește și: De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii:„Din prima clipă…'

Citește și: Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu. Legiștii au stabilit cauza morții:a avut sau nu COVID?

În ce condiții se poate ieși din casă în Germania

„În landul nostru sunt destul de dure. Nu este deschis nimic cu excepția magazinelor esențiale (farmacii, supermarket, benzinării, bănci). Teoretic, nu ai voie să ieși din casă decât cu un motiv întemeiat.

Mers la serviciu, spital, alergat sau plimbat câinele etc. La ora 20:00 se dă stingerea. Masca este obligatorie în toate spațiile închise, iar în exterior doar acolo unde nu se poate păstra distanțarea socială de 1,5 m (piețe, parcuri etc).

Întâlnirile sunt limitate la o singură persoană din afara familiei. Copiii sub 14 ani nu se socotesc. Și toate acestea la o rată de incidență de 1/1000, da? Nu ca în București, de 7/1000, și lumea vrea mall-uri și gym-uri', a declarat Lucian Viziru, conform click.ro.

Lucian Viziru: „N-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte'

În rest, Lucian Viziru este foarte mulțumit de viața pe care a ales-o. Nu își imaginează cum ar fi fost fără fiul și soția lui și este extrem de încântat de rolul de antrenor de tenis.

Fratele lui Augustin Viziru a subliniat că nu și-ar mai putea relua viața de dinainte, dat fiind că acum nu îi lipsește nimic pentru a fi împăcat cu el.

„Nu, nu există nicio șansă și nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema și Mihai. 

În primul rând, datorită jobului normal pe care îl am acum, starea mea de spirit este mai bună ca atunci când evoluam în showbiz. Germania nu prea te lasă să stai, așa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România.

Dacă părinții sunt mai bine, atunci și copilul va fi mai bine și asta este tot ceea ce contează. La Nemurirea sufletului om avea timp să ne gândim la bătrânețe… sper', a precizat el în urmă cu ceva vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter