Îl mai ții minte pe Gabi Jugaru? Regele Farselor este bunic de două ori, la 53 de ani

Publicat pe

Gabi Jugaru a dispărut o vreme din lumina reflectoarelor, timp în care viața lui s-a schimbat radical. La 53 de ani, Regele Farselor, devenit între timp și bunic, e mai fericit ca niciodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabi Jugaru făcea furori, cu câțiva ani în rumă cu emisiunile sale „Farsele lui Jugaru (Prima TV) şi „Jugaru Shukaru (Pro TV), datorită cărora a devenit în scurt timp unul dintre cei mai cunoscuți interpreți comici din showbizul autohton. Iată însă că, la un moment dat, Regele Farselor, cum a fost supranumit, a dispărut de pe sticlă, nu însă și din memoria fanilor săi.

Îl mai ții minte pe Gabi Jugaru? Regele Farselor este bunic de două ori, la 53 de aniÎl mai ții minte pe Gabi Jugaru? Regele Farselor este bunic de două ori, la 53 de ani

Gabi Jugaru, tată de fete și bunic

Acum, Gabi Jugaru este deja de două ori bunic, deoarece fiica sa cea mare i-a dăruit doi nepoți. Fosta vedetă de televiziune a povestit într-un interviu pentru Antena Stars în ce relație se află cu cele două fiice ale sale.

„Fosta soție, la a doua căsnicie, m-a întrebat ce vreau. Am zis că fată, gata, i-am stabilit și numele. Cea mare e Roxana și cea mică, Miruna Elena. Fii-mea cea mare îmi zice că mai mult o iubesc pe aia mică, dar dragostea e la fel pentru amândouă. Poate au mai existat discuții, ca în orice familie, dar dragostea pentru copii e nemăsurată. Pentru oricare mi-aș da viața', a spus Gabi Jugaru la Antena Stars, citat de Spynews.

Citește și: Cum arată fata Andreei Bănică. Sofia are 12 ani și adoră să cânte

Citește și: Câte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțime

Citește și: Cine este Luca Pintea de la Chefi la Cuțite. A consumat droguri și a făcut închisoare

Citește și: None de la Puterea Dragostei îl jignește pe Jador după ce a nominalizat-o pe Ana Porgras, la Survivor: „Campioana României votată de un analfabet funcțional'

Citește și: Cine este Elena Gatcin de la Românii au Talent. A primit Golden Buzz de la Andra

Regele Farselor a povestit însă că și în familia lor există discuții, iar asta deoarece fiicele sale, Roxana și Miruna Elena, îi seamănă mult ca temperament.

„Motivele pentru care se ceartă toată lumea. Decizii pe care tu ca om matur le știi. Există discuții, nu îmi place să mă bag în viața fetelor mele. E drept că fetele fiind mai sensibile decât băieții, eu fiind plecat de acasă… Amândouă îmi seamănă foarte mult ca temperament, sunt forță. Cea mare e Leu, cea mică Scorpion, deci e groasă. S-au schimbat vremurile, sunt alte valori, eu îi mai spus așa, așa, ea mă blochează pe WhatsApp. Unul dintre sfaturile pe care trebuie să le ținem cont este să lăsăm noaptea nu să fie un sfeșnic, cu un sfetnic bun', a mai adăugat prezentatorul TV.

Regele Farselor își răsfață nepoții

Gabi Jugaru a mai mărturisit că nu este un tată dur și, mai mult, nu obișnuiește să intervină în viețile fiicelor sale. Roxana i-a dăruit deja doi nepoți, iar fericitul bunic nu știe cum să îi mai răsfețe. Din nefericire, distanța mare la care se află aceștia îl îmoiedică să-i vadă mai des.

„Nu am căutat să influențez niciodată deciziile lor cu mai mult decât să le dau un sfat. Poate uneori nu le-a convenit părerea mea. Nu am ținut cont niciodată de nimeni. Au existat momente grele când știam că trebuie să o ajut pe cea mică, aia mare era deja la casa ei. Mi-e ciudă și-mi asum că sunt foarte departe, până la Vaslui sunt mult de dus. Roxi e cu programul ei, mi-e dor, mi-aș dori să îi am aici. Mergem în Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri mici din țară”, a mai spus Gabi Jugaru.


Într-un singur an, s-a căsătorit și a divorțat!

Gabi Jugaru s-a mutat din București și a dispărut pentru o vreme din atenția publică. De atunci însă s-a reinventat, schimbându-și viața cu desăvârșire. Și-a închis cârciuma deschisă în 2016, și-a vândut vila, și a dispărut din București. Acum este chiriaș în București, dar susține că este foarte fericit. Iar asta datorită unei frumoase doamne, pe nume Maria, cu care o nouă relație, după precedenta experiență nefastă prin care a trecut.

Pe 1 iulie 2018, omul de televiziune se căsătorea în secret cu artista Lelia Mitroi, însă Gabi Jugaru a reușit, într-un singur an, să se căsătorească și să divorțeze.

'Da, este adevărat. A fost o experiență nereușită din care, singurul lucru ce s-a schimbat în viața mea, e adresa din buletin. Eu moldovean bucureștean am reușit să-mi schimb domiciliul în Olt, la Băilești. Mi-am închis afacerea  și am vândut casa din Capitală pentru a construi alta, în localitatea legendarului Amza Pellea. Acum, dat fiind situația, am scos-o la vânzare. M-am lepădat de munca la radio și televiziune pentru o viață mai relaxată, departe de București, dar care nu a funcționat, dar poate că-i mai bine așa.

Acum sunt foarte fericit în viața mea. Cu ce mă ocup? Cu afaceri imobiliare și propriul meu service de detailing auto. Mai posed și o echipă de igienizare a locuințelor și interiorul automobilelor cu ajutorul unui generator cu ozon, dispozitiv special comandat, de mare putere. Investiție făcută înainte de fobia cauzată de infecțiile cu noul coronavirus. Mă implic și eu la muncă, să nu se mire nimeni', a declarat Gabi Jugaru, pentru Money.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter