None de la Puterea Dragostei îl jignește pe Jador după ce a nominalizat-o pe Ana Porgras, la Survivor: "Campioana României votată de un analfabet funcțional"

Publicat pe

Jador, aspru criticat după ce a nominalizat-o pe Ana Porgras la Survivor! Inclusiv Mădălin None, fostul lui coleg de la Puterea Dragostei și-a atacat dur fostul coleg din competiție după alegerea făcută!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras este ultima concurentă eliminată de la Survivor, iar plecarea ei din competiție a stârnit o serie de controverse. Nimeni nu se aștepta la o asemenea eliminare, iar faptul că Jador a fost cel care a nominalizat-o i-a adus multe critici, multe dintre ele destul de dure.

None de la Puterea Dragostei îl jignește pe Jador după ce a nominalizat-o pe Ana Porgras, la Survivor: "Campioana României votată de un analfabet funcțional"None de la Puterea Dragostei îl jignește pe Jador după ce a nominalizat-o pe Ana Porgras, la Survivor: "Campioana României votată de un analfabet funcțional"

Favoritul publicului, Jador, care a intrat de curând pe teren după o accidentare serioasă, a avut un cuvânt greu de spus în ultimul consiliu de eliminare. Nominalizarea lui a mers către fosta gimnastă Ana Porgras, al cărui drum în competiție s-a și terminat, fiind concurenta cu cele mai puține voturi dintre nominalizați.

Citește și: Ana Porgras rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor. Motivul pentru care Jador a votat-o :'Ar fi meritat să fie nominalizat Moroșanu'

Citește și: Petiție ca să se întoarcă Ana Porgras la Survivor:„E cea mai bună concurentă!'

Citește și: Simona Braboveanu, despre bărbații de la Puterea Dragostei:”De Culiță am fost îndrăgostită, cu Jador m-am pupat”

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„Înnebuneam când apărea'. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Jador, criticat de None: „S-a împiedicat în trei cuvinte'

Jador a fost criticat și de unul dintre foștii concurenți de la Puterea Dragostei. None nu a ezitat să-și jignească fostul coleg pentru alegerea făcută.

'Gimnasta României medaliată cu aur…votată de un analfabet funcțional, accidentat la picior după un concurs de cultură generală…s-a împiedicat în trei cuvinte', a fost mesajul dur al fostului concurent de la show-ul matrimonial.

Fanii sar în apărarea lui Jador

O parte dintre internauți, însă, au sărit în apărarea lui Jador: 'Dacă a fost marea campioană a României, de ce nu a fost sustinută de români? Jador doar a făcut o nominalizare, nu a dat-o el afara…și pentru el a fost o surpriză, nu se aștepta. Fiind Ana, mare olimpică, bună ce sa zic, se aștepta să fie susținută. Dar ca să vezi, Sebastian, Mellina, Marius au fost cu mult peste ea. Nu e vina lui Jador'.

Jador de la Survivor, criticat în mediul online

Alții fani, însă, au avut comentarii dure la adresa Faimosului:

„Ai zis de Sorin că-i votează pe cei mai buni din echipă, dar tu fix același lucru ai făcut. Ești un mare ipocrit. Din cauza ta a plecat cea mai bună fată din competiție', „Nu-i corect acest joc să-l lăsați pe mâna publicului, păcat de Ana că era cea mai bună din acest concurs', „Oricine era votat de Jador era dat afară…asta trebuie înțeles…nu e prima oară când moderatorii falsifică voturile publicului…așa a fost și cu Majda'.

Ana Porgras: „Nu sunt supărată pe Jador'

Chiar dacă i-a părut rău pentru că a fost nevoită să plece din competiție, Ana Porgras a ținut să sublinieze că nu este deloc supărată pe Jador pentru nominalizare. Mai mult, l-a îmbrățișat pentru a sublinia că pleacă fără niciun fel de resentiment.

'Nu sunt supărată pe Jador, cumva m-am așteptat, după Consiliul de nominalizare. Sincer, mă așteptam, dar nu mi se pare corect. Mai erau oameni din echipa mea care puteau fi nominalizați din punct de vedere sportiv. Dacă asta a fost decizia lui, i-am și spus când l-am luat în brațe că iau matur ce se întâmplă și nu am de ce să fiu supărată. Am înțeles de când am urcat în avion la ce mă duc. A fost prea devreme, asta e' , a transmis Ana Porgras înainte de a pleca de la Survivor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter