Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună! Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Publicat pe

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună, la 4 ani de la despărțire. Cei doi parteneri au păstrat o relație bună de dragul copiilor, iar acum au sărbătorit reușita fiului lor mijlociu, Patrick, care este proaspăt absolvent de liceu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dan Bittman și Liliana Ștefan nu s-au căsătorit niciodată, în 25 de ani de relație, iar în urmă cu 4 ani au decis să se separe. Anunțul a fost făcut mult mai târziu, în urmă cu doar jumătate de an, de către solist, iar fosta sa parteneră a dezvăluit într-un interviu recent că nu ar schimba nimic în trecutul său. Deși nu mai sunt împreună, se pare că Dan Bittman și Liliana Ștefan au păstrat o relație de amiciție, dat fiind faptul că încă îi leagă cei trei băieți pe care îi au împreună.

Cei doi s-au afișat împreună la festivitatea de încheie a ciclului liceal a fiului mijlociu, Patrick, iar adolescentul părea mai fericit ca niciodată. Dan Bittman a făcut o fotografie cu acesta, pentru a consemna momentul important și a dezvăluit că Marc, mezinul familiei, se pregătește și el să încheie acest capitol.

Citește și: Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman: „A da timpul înapoi mi s-ar părea…'

Citește și: Dramele din viața lui Dan Bittman. Tatăl său a murit când se afla pe scenă: „O tragedie”

Citește și: După aproape 30 de ani de relație, Dan Bittman suferă după Liliana Ștefan, mama copiilor lui: „Ea nu și-a dorit o căsnicie”

Citește și: De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată: „Am pierdut șirul inelelor oferite”

„A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei. Se pregătește Marc.', a scris solistul, pe rețelele de socializare.

Dan Bittman și Liliana Ștefan, împreună la absolvirea fiului mijlociu

Mai mult decât atât, și Liliana Ștefan s-a mândrit cu Patrick pe rețelele de socializare. Fosta parteneră a solistului de la Holograf a dezvăluit poreclele adolescentului și i-a transmis o urare emoționantă, menită să îl călăuzească în viața de adult.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună! Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțireaDan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună! Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

„Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile de la Bobel, că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine. El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!', a declarat Liliana Ștefan.

În urma despărțirii dintre cei doi, Liliana Ștefan a fost foarte rezervată în declarații. Fosta iubită a lui Dan Bittman a evitat cu tact să discute despre ruptura care s-a produs între ea și partener, decizând să își canalizeze energia către alte scopuri. Studentă a Facultății de Psihologie, Liliana Ștefan și-a descoperit noi pasiuni pe care le fructifică în cadrul unui program de terapie.

Liliana Ștefan: „Din fire sunt mai discretă'

Cu toate acestea, despre relația și, implicit, despărțirea de Dan Bittman, bărbatul care i-a fost alături vreme de două decenii și jumătate, Liliana Ștefan a mărturisit un singur lucru: că nu ar schimba nimic. Aceasta a și motivat decizia de a nu vorbi în mod public despre ruptura produsă între ea și Dan Bittman, dezvăluind că sunt aspecte ce țin de intimitatea familiei.

„Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil.', a declarat Liliana Ștefan, potrivit ProTV.

Sursa FOTO: Instagram & Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter