Dramele din viața lui Dan Bittman. Tatăl său a murit când se afla pe scenă: "O tragedie"

Publicat pe

Pe scenă și în emisiunile TV este mereu cu zâmbetul pe buze și puțină lume știe prin ce momente dramatice a trecut Dan Bittman de-a lungul vieții. Solistul de la Holograf a suferit enorm la pierderea părinților săi, iar soarta a făcut ca în noaptea în care tatăl său s-a stins să fie pe scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Unele dintre cele mai dureroase momente din viața lui Dan Bittman au fost acelea în care și-a pierdut părinții. Solistul trupei Holograf a spus că în ziua de Revelion, în anul 2011, a primit un telefon în care a fost anunțat că tatăl lui s-a stins din viață, la doar câteva ore după ce se văzuse cu el. Din păcate pentru el, avea de onorat trei concerte în acea noapte și abia a doua zi a realizat tragedia.

Dramele din viața lui Dan Bittman. Tatăl său a murit când se afla pe scenă: "O tragedie"Dramele din viața lui Dan Bittman. Tatăl său a murit când se afla pe scenă: "O tragedie"

„Am pățit de două ori, și când a murit tata, dar și când a murit mama. Tata a murit de Revelionul 2011 și noi aveam 3 spectacole. Dacă nu era colegul nostru, care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis: stai liniștit!, că eram praf… Îl văzusem cu câteva ore înainte.

Mi-am revenit și am cântat la trei spectacole. Apoi a doua zi am realizat ce s-a întâmplat. Și a doua… eram la Sighișoara și m-au sunat de acasă să vin că mama… și am cântat, dar asta e o tragedie de fiecare dată. Eu, cel puțin, sunt trecut prin asta. Prețul pe care îl plătesc pentru meseria asta.', a spus Dan Bittman la emisiunea la „Showbiz Report', emisiune prezentată la Antena Stars de Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț.

Citește și: Cum a reușit Angelina Jolie să scape de dependența de heroină. Imaginile cu ea, de când se droga, sunt de coșmar

Citește și: Rona Hartner și Herve Camilleri au făcut partajul:„Mi-a făcut o listă și i-am dat…’. Cu ce a rămas fiecare Jolie

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi acuzații care îl vizează pe Gabi Bădălău:„Copiii l-au aşteptat, a refuzat să vină’

Dan Bittman i-a dedicat o piesă mamei sale

Artistul a povestit că atunci când era mic, mama sa îl alinta 'Pușu', mai exact, un derivat de la 'Păpușu', așa cum îi spuneau colegii de școală. Cât despre femeia care i-a dat viață, Bittman are numai cuvinte de laudă la adresa ei. A compus chiar o piesă intitulată 'Mama', în care i-a spus cât de mult și-ar fi dorit să mai fie lângă ea, însă nu a știut cât de important era, de fapt, acel moment.

'Am un cântec care se numește 'Mama' si unde spun la un moment dat că aș fi putut să fiu mai mult cu ea împreună, că ar fi putut fi mai multe dăți în care aș fi putut să fiu acolo, să răspund. Acum știu pentru că sunt părinte, atunci nu știam', a declarat Dan Bittman, citat de Spynews.ro.

Mama lui Dan Bittman s-a stins la câteva luni distanță de soțul ei, în iunie 2012.

'Mama mi-a scris începutul poveștii, eu continui. Mama mea a fost, este și va fi…mamă! Nu există durere mai mare decât pierderea părinților. Și am avut 3 spectacole în noaptea în care a murit tata', a mai adăugat îndrăgitul artist cu ochii în lacrimi.

Cel mai mare eșec al lui Dan Bittman

Dan Bittman susține de-a lungul carierei sale a avut și piese mai bune, dar și mai puține bune și a ținut să dea drept exemplu 'Și băieții plâng', susținând că a fost inspirat de fiul său atunci când a scris versurile.

'Poți să ai și piese mai bune, piese mai puțin bune. Într-adevăr, 'Și băieții plâng' – nu a fost un eșec, o cântăm și acum – a fost inspirată de băiatul meu cel mare care credea că nu-l iubesc atunci când a apărut pe lume și fratele lui mijlociu.

Eu nu știam cum să îi mai spun că nu am cum să nu-l iubesc. Nu pot să spun că e chiar eșec. Sunt piese proaste pe care le-am scos', a mai povestit Dan Bittman.

Dan Bittman a fost la un pas să renunțe la trupa Holograf

Dan Bittman a fost la un pas să renunța la rolul de solist în trupa Holograf, după ce a suferit o operație riscantă, care i-a afectat vocea. Cum după mai multe zile în care nu putea vorbi normal mai bine de câteva minute dimineața, Dan Bittman a luat foarte în serios ideea de a renunța la locul său în trupa Holograf căci simțea că nu va mai putea continua cu muzica din cauza stării sale precare.

„Am avut o singură zi în care m-am trezit cu panică. Aveam primele minute când vorbeam pe vocea mea și apoi răgușeam. Mi-am dat seama că nu e așa rău, nu e nervul tăiat și probabil îmi revin. Dar da, m-am panicat și le-am zis lor să caute pe altcineva cu care să continuie treaba.

Nu puteam să stau așa, nu cred că dacă nu mai eram eu gata, stingeam lumina. Sunt lucruri de viață, mergem înainte. M-am gândit să joc roluri negative în filme. Nu puteam sta așa, am trei copii de crescut.', a spus Dan Bittman la Showbiz Report.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter