Lavinia Petrea, îndrăgostită de Mihai Bendeac, în liceu: „Ea e superbă și eu sunt un dobitoc”

Publicat pe

Cine ar fi crezut că Mihai Bendeac și Lavinia Petrea au avut un trecut împreună? Cei doi au fost colegi de liceu, iar actorul susține că prezentoarea Știrilor Pro TV a avut sentimente pentru el, în adolescență. Tot Mihai Bendeac a spus că a refuzat-o la acea vremea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Diriginta lui Mihai Bendeac, Carmen Gârleanu, a urcat pe scena iUmor, emisiune difuzată de Antena 1 și a făcut un roast de excepție. Ei bine, diriga lui Mihai Bendeac a venit și cu poze de pe vremea în care actorul era elev de liceu. Într-una dintre fotografii, apare și Lavinia Petrea, prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Lavinia Petrea, îndrăgostită de Mihai Bendeac, în liceu: „Ea e superbă și eu sunt un dobitoc'Lavinia Petrea, îndrăgostită de Mihai Bendeac, în liceu: „Ea e superbă și eu sunt un dobitoc'

Cu această ocazia, Mihai Bendeac a făcut o mărturisire la care nimeni nu se aștepta. Actorul a spus că Lavinia Petrea, care la vremea respectivă se numea Varga, a fost îndrăgostită de el pe când erau în clasa a noua și a zecea. Tot acesta a mai spus că nu i-a împărtășit sentimentele.

Citește și: Dialog spumos între Andreea Raicu și Mihai Bendeac la iUmor:'E îndrăgostit'

Citește și: Relația neștiută dintre Mihai Bendeac și cântăreața Celia:”De la ea am primit cea mai frumoasă declarație de dragoste”

Citește și: George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, trimis în judecată.A fost prins drogat la volan, anul trecut

Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Elena Marin și Raluca Dumitru:„Conflictul va dura pentru că…'

Relația dintre Mihai Bendeac și Lavinia Petrea

Mihai Bendeac și Lavinia Petrea au fost colegi de liceu. Amândoi au absolvit Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza din București.

După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu ca un cretin ordinar ce sunt, nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc', a declarat Mihai Bendeac, la iUmor.

Lavinia Petrea are 37 de ani și este căsătorită cu procurorul Romulus Varga. Cei doi au împreună trei copiii, pe Karin, Klara şi Mathias. Pe de altă parte, Mihai Bendeac, în vârstă de 38 de ani, este încă burlac și, după cum el însuși a susținut de mai multe ori, nu are de gând să se căsătorească sau să aibă copii.

Mihai Bnedeac, relație specială cu fratele lui

Mihai Bendeac are o relație specială cu familia și, mai ales, cu fratele său, Andrei. Îi despart 18 ani, iar actorul are numai cuvinte de laudă la adresa mezinului familiei.

„Diferența s-a simțit de-a lungul timpului. Adică totuși sunt 18 ani între noi. În momentul în care el s-a născut, eu am plecat de acasă, și atunci e ca și cum aș fi avut un copil, dar numai atunci când voiam eu. Cea mai confortabilă chestie cu putință. (râde) El, de-a lungul timpului, a fost cumva afectat și de celebritatea mea, dar de la un punct încolo personalitatea lui a devenit extrem de puternică, și atunci treaba asta l-a făcut să-și dorească să fie o individualitate.

Deși întotdeauna m-a admirat, el nu și-a dorit să fie fratele lui Bendeac, ori mie chestia asta mi se pare extraordinară. Dincolo de asta, simt că pot să-i spun lui frate-meu niște chestii pe care nu i le-aș spune maică-mii, deși ei îi spun aproape tot', a declarat Mihai Bendeac pentru Viva!

Sursa Foto: captură de ecran Antena 1, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter