De ce s-au certat, de fapt, Elena Marin și Raluca Dumitru: „Conflictul va dura pentru că...”

Publicat pe

Între Elena Marin și Raluca Dumitru a izbucnic un scandal la Survivor România. Cele două Faimoase se cunoșteau dinainte să intre în competiție. Andrei, logodniculei Elenei și Răzvan Botezatu, prietenul Ralucăi, au vorbit despre natura relației dintre cele două.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ediția de aseară, 6 mai, a emisiunii Survivor România, de la Kanal D, a izbucnit o ceartă între Elena Marin și Raluca Dumitru.

Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici… Când ieșim din emisiune, Elena',  a spus Raluca Dumitru.

Ooo, serios?! Asta e o amenințare! (…) Să îmi fie frică să merg prin București, ca să nu mă bată Raluca', i-a răspuns Elena Marin, la Survivor România.

De ce s-au certat, de fapt, Elena Marin și Raluca Dumitru: „Conflictul va dura pentru că...'De ce s-au certat, de fapt, Elena Marin și Raluca Dumitru: „Conflictul va dura pentru că...'

Conflict între Elena Marin și Raluca Dumitru la Survivor

Elena Marin a afirmat că, odată ce va ieși din competiție, ea va lăsa toate conflictele în jungla din Republica Dominicană. Pe de altă parte, Raluca Dumitru spune că nu are nimic personal cu Faimoasa, doar că o deranjează dramatizarea.

Cu Elena nu am absolut nimic personal. Mă deranjează doar că dramatizează foarte mult și întrebarea mea este următoarea: De ce Elena a avut cele mai multe conflicte din această emisiune cred că aproximativ cu toate persoanele, chiar dacă ea susține că nu îi place să se certe', a spus Raluca Dumitru, la Survivor.

Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Citește și: Motivul pentru care Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă s-au luat la bătaie la Survivor:'Ești cel mai fals de aici'

Citește și: Cum arată Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, cu puțin timp înainte să nască

Citește și: Jador, urmărit de coșmaruri, după Survivor:„Asta mă face furios şi neputincios'

Andrei, despre relația dintre Raluca și Elena

În ceea ce privește relația dintre Elena Marin și Raluca Dumitru dinainte de Survivor România, Andrei, logodnicul Elenei, a spus, în cadrul emisiunii Teo Show, că ele nu au fost niciodată prietene, ci doar colege.

„Nu s-a victimizat cu absolut nimic, Elena așa este. Elena nu ar fi replicat niciodată unor astfel de injurii. Ele nu au fost prietene, ele au fost colege și atât. Nu au fost niciodată prietene, s-au respectat și atât. Nu au avut niciodată un conflict, dar nici prietene. Noi nu ne-am întâlnit niciodată la un suc sau ceva. Una e să fii prieten, alta e să fii cunoștință.

Nu cred că va fi un conflict de scurtă durată pentru că este alimentat de vechile probleme. Dacă ne uităm, în momentul în care intri și vezi că Elena e aia care tace, e normal să te simți mai în siguranță în grupul în care e mai vocal, mai mare numeric. Atunci, te apropii de Zanni. Raluca e mult mai vocală și mai tare pe picioare, să zic așa', a spus Andrei, la Teo Show, potrivit wowbiz.ro.

Răzvan Botezatu: „Sunt prietene de foarte mulți ani'

Pe de altă parte, Răzvan Botezatu, prietenul Ralucăi Dumitru, susține că Elena Marin și Raluca Dumitru erau prietene de ani de zile și că tocmai atitudinea Elenei ar fi deranjat-o pe Raluca.

Ele sunt prietene de foarte mulți ani. Cred că Raluca a fost puțin deranjeată încă de la început de atitudinea Elenei. În primele ediții, când Raluca a intrat la Survivor, Elena a fost foarte OK cu Raluca. După Elena a zis că mai bine era Ana Porgras decât voi două, iar asta cred că pe Raluca a durut-o foarte mult, ele fiind prietene de ani de zile.

Da, cred că acest conflict dintre Elena și Raluca va dura, pentru că e mohnit de mult timp. Din prima sau din a doua emisiune. Ea( n.r- Elena Marin) a zis în testimonial că au fost doar colege. Noi am lucrat împreună atâția ani, nu mă duceam la șefi…', a spus Răzvan Botezatu, a Teo Show.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter