Motivul pentru care Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă s-au luat la bătaie la Survivor: ”Ești cel mai fals de aici”

Publicat pe

Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă s-au luat la bătaie la Survivor România. Scenele violente i-au șocat chiar și pe colegii celor doi. Spiritele s-au încins între cei doi concurenți, după ce au intrat pe traseu, iar Faimosul a pierdut în fața Războinicului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De un schimb acid de replici până la bătaie nu a mai fost decât un pas pentru Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Au intrat împreună pe traseu, iar Războinicul a reușit să aducă punctul echipei sale. Se știe faptul că între cei doi este o competiție mare, iar de fiecare dată Faimosul îl atacă verbal pe adversarul său.

Motivul pentru care Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă s-au luat la bătaie la Survivor: 'Ești cel mai fals de aici'Motivul pentru care Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă s-au luat la bătaie la Survivor: 'Ești cel mai fals de aici'

Un schimb de replici dure a avut loc între Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă înainte de a se lua la bătaie. Culiță Sterp a intervenit și i-a despărțit pe cei doi. Faimosul susține că Războinicul s-a victimizat și s-a aruncat pe jos pentru a părea că l-a lovit.

Citește și: Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor. „Poate mergem și la nuntă'

Citește și: Reacția lui Albert de la Survivor când și-a văzut tatăl bolnav, după patru luni: „E tot ce-mi trebuie”

Citește și: Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor: „Fetița mea, te iau de cozile alea…'

Citește și: Sebastian Chitoșcă, în lacrimi la Survivor, după ce și-a văzut fratele bolnav: „Nici nu știu ce să cred”

Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă, bătaie la Survivor

Cei doi nu au mai ținut cont că sunt filmați și au început să se jignească reciproc. Sebastian Chitoșcă susține că nu l-a bătut pe Albert Oprea de la Survivor, deși el asta ar fi vrut să se înțeleagă acasă.

Sebastian Chitoșcă: De ce înjuri? Eu nu l-am înjurat niciodată!

Albert Oprea: Îmi bagi mâna în gât, mai?

Sebastian Chitoșcă: S-a aruncat pe jos. Ce e cu teatrul ăsta? Ce te arunci ca sirenele pe aici? Tu data trecută când m-ai luat de gât, eu am stat în picioare, băi! Milog.

Albert Oprea: Ti-am zis după dacă vrei, nu aici!

Sebastian Chitoșcă: Băi, milogule, atâta știi, să înjuri!

Albert Oprea: Păi da, măi, dar eu te-am aruncat pe alea? Am băgât mâna în tine?

Sebastian Chitoșcă: Femeie obosită! Ești cel mai fals de aici, cum te-ai aruncat pe jos! Te mai iau o dată, că nu mi-e frică că-mi face ceva. Tu ai venit la nămol la mine și mi-ai pus mâna în gât și nu m-am aruncat ca sirenele pe aici. Fraiere, de azi nu mai vorbești cu mine! Ești un țăran, băi, asta ești! Ai un comportament de ratat de clasa a patra!

Albert Oprea: Tu ești un ratat și îți spun motivul. Eu te-am evitat, te-am ignorant, și tu tot te bagi în seamă.

FOTO: Captură video, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter