George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, trimis în judecată. A fost prins drogat la volan, anul trecut

Publicat pe

George Burcea a fost trimis în judecată, după ce a fost prins drogat la volan. Fostul soț al Andreei Bălan a fost prins de Poliție în urmă cu un an, chiar în momentul în care decidea să pună stop căsniciei cu vedeta. Procesul a început, iar George Burcea așteaptă verdictul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, chiar în momentul în are izbucnea scandalul divorțului de Andreea Bălan, George Burcea a fost prins la volan drogat. Actorul este acum judecat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În urma analizelor biologice s-a aflat că fostul soț al artistei consumase cocaină.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, trimis în judecată. A fost prins drogat la volan, anul trecutGeorge Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, trimis în judecată. A fost prins drogat la volan, anul trecut

La începutul lunii mai, procurorii au finalizat ancheta în cazul său și au trimis dosarul pe masa magistraților. Judecătorii trebuie să stabilească legalitatea actului de urmărire penală, după care procesul va începe efectiv, potrivit Wowbiz.

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat”

Citește și:Procesul continuă! De ce nu pot divorța mai repede Andreea Bălan și George Burcea

Citește și: Viviana Sposub, adevărul despre relația cu George Burcea: „După ce l-am sărutat, nu l-am mai văzut o săptămână”

Citește și: Cum a început relația dintre George Burcea și Viviana Sposub: „Nu a fost nimic sexual. Mi-a fost destul de greu…”

Ce pedeapsă riscă George Burcea, după ce a fost prins drogat la volan

Se pare că fostul soț al Andreei Bălan a fost încadrat la Art. 336 din Noul Cod Penal, care prevede pedepse de la 1 la 5 ani de închisoare sau amendă, în cazul persoanelor 'aflate sub influența unor substanțe psihoactive, care conduc un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere'. Pedeapsa este identică cu cea dată șoferilor care sunt surprinși cu o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

George Burcea nu are antecedente penale și nici măcar amenzi de circulație recente, iar asta îl poate ajuta la dosar. Actorul ar spera că ar putea să-i convingă pe judecători să-i acorde doar o amendă.

George Burcea a recunoscut că s-a drogat

Totul s-ar fi petrecut pe 21 februarie 2020, în jurul orei 10 chiar la câteva străzi distanță de casa în care locuiește cu Andreea Bălan. George Burcea a fost prins drogat la volan, iar oamenii legii l-au dus la IML, unde i s-au prelevat mai multe probe.

'Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic', a declarat George Burcea pentru OK! Magazine.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter