Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman: „A da timpul înapoi mi s-ar părea...”

Publicat pe

După o lungă perioadă în care s-a speculat că Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit, solistul trupei Holograf a confirmat zvonurile. Fosta sa iubită, care i-a fost alături 25 de ani, a realizat dezvăluiri în premieră despre relația cu tatăl copiilor ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Liliana Ștefan și Dan Bittman au fost împreună vreme de 25 de ani, caracterizați de discreție și imaginea familiei perfecte. Cu toate acestea, cei doi nu s-au căsătorit niciodată, iar Dan Bittman a confirmat despărțirea de mama copiilor săi în urmă cu doar câteva luni, după un lung șir de speculații potrivit cărora Dan Bittman ar fi avut o aventură cu o cântăreață din România.

Liliana Ștefan nu a dorit să comenteze acest subiect, dorindu-și armonie atât pentru ea, cât și pentru cei trei băieți pe care îi are alături de solistul de la Holograf. Fosta parteneră a lui Dan Bittman a discutat în premieră despre despărțire și a dezvăluit, pentru ProTV că s-a reorientat în carieră, urmând cursuri de psihologie și devenind terapeut.

Citește și: Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire: „I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac”

Citește și: Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, după 25 de ani de relație: „Lucrurile au luat-o razna”

Citește și: După aproape 30 de ani de relație, Dan Bittman suferă după Liliana Ștefan, mama copiilor lui: „Ea nu și-a dorit o căsnicie”

Citește și: Dan Bittman, alături de o fostă iubită, după despărțirea de Liliana Ștefan. Fotografia cu Tania Budi a făcut furori

Liliana Ștefan: „Din fire sunt mai discretă'

Liliana Ștefan a explicat că nu s-a simțit comod în perioada în care Dan Bittman a anunțat despărțirea, pentru că este o femeie discretă și pentru că nu își dorește ca toată lumea să discute despre familia ei.

„Pentru că din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil.', a declarat Liliana Ștefan, pentru sursa citată anterior.

Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman: „A da timpul înapoi mi s-ar părea...'Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman: „A da timpul înapoi mi s-ar părea...'

Mai mult decât atât, Liliana Ștefan a mărturisit că nu ar schimba absolut în viața ei, dacă ar putea da timpul înapoi. De altfel, proaspăt absolventă a Facultății de Psihologie , fosta parteneră a lui Dan Bittman a mai adăugat că această dorință ar reprezenta o lipsă de asumare.

„A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis.', a mai explicat Liliana.

Ce face Liliana Ștefan după ce s-a despărțit de Dan Bittman

După despărțirea de Dan Bittman, Liliana Ștefan nu a pierdut timpul! Mamă a trei copii, fosta parteneră a artistului este foarte ocupată, pentru că se implică în numeroase proiecte care au legătură cu Facultatea de Psihologie, facultate la care studiază Liliana Ștefan. Fiii ei o susțin în ceea ce face și sunt extrem de bucuroși pentru mama lor.

„În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale. Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance.

(…) Băieții sunt încântați, mai ales că beneficiază des de competențele mele. În special de masajul terapeutic. Pentru că stau la calculator destul de mult, la școală iarăși stau în banca. Apoi Alex, care și lucrează, se întâmplă să aibă nevoie de decontracturare musculară a spatelui, a membrelor?', a mai adăugat Liliana, pentru ProTV.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter