Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei: „Problemele nu se pot șterge”

Publicat pe

Oana Roman a primit mai multe cadouri de la Marius Elisei, printre care și un buchet de flori pentru care i-a mulțumit în mod public. Internauții au intrat la bănuieli cum că între cei doi există un alt tip de relație decât cea de prietenie, iar Oana Roman a clarificat situația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman se întâlnește tot mai des cu Marius Elisei, de la care a început să și primească mai multe cadouri în ultima perioadă. Așa cum chiar vedeta a mărturisit, între cei doi lucrurile s-au schimbat radical. De altfel, date fiind gesturile pe care Marius Elisei le face pentru Oana Roman, s-ar putea spune că bărbatul încearcă să-i reintre în grații fostei sale soții.

Citește și: Marius Elisei, afectat de depresie, după divorțul de Oana Roman: „Am făcut câteva greșeli, viața…”

Citește și: Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei, după ce au petrecut o vacanță împreună: „Aşa şi-a dorit Isa'

Citește și: Cum arăta Oana Roman acum 30 de ani: „Adolescența mea a fost un calvar fără margini!”

Citește și: Petre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman: „Lăsați-mă…”. Ce spune despre Oana Roman și fiica ei

Oana Roman a explicat că primește des flori din partea fostului său soț, iar seara trecută a postat o fotografie cu unul dintre buchetele primite în dar de la acesta. Mai mult, vedeta i-a mulțumit public pentru gestul de apreciere, iar multe persoane se întreabă dacă Oana Roman și Marius Elisei au decis să își acorde o nouă șansă.

Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei

După toate speculațiile apărute în mediul online, Oana Roman a explicat că situația între ea și fostul soț este radical schimbată. Totuși, oricât de mult și-ar fi dorit fanii, în momentul de față nu se poate pune problema unei împăcări, având în vedere că încă nu au tecut peste problemele care au dus la despărțire.

Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei: „Problemele nu se pot șterge'Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei: „Problemele nu se pot șterge'

'Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă.', a declarat Oana Roman, într-o intervenție televizată.

Mai mult, cei doi și-au petrecut vacanța ămpreună, la munte, într-un cadru de poveste. Marius Elisei a pus totul la cale, iar părinții au petrecut câteva zile împreună, alături de fiica lor, Isabela. Fostul soț al Oanei Roman a alimentat zvonurile împăcării, când a decis să posteze o fotografie destul de romantică, alături de Oana.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter