Petre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman: "Lăsați-mă...". Ce spune despre Oana Roman și fiica ei

Publicat pe

Recent, Oana Roman a postat o fotografie alături de tatăl ei, Petre Roman. Cei doi au îngropat securea războiului și lucrurile par să se fi liniștit în ceea ce-i privește. Nu același lucru se poate spune și despre relația politicianului cu Mioara Roman, având în vedere reacția sa furioasă când a fost întrebat de fosta soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Petre Roman și-a vizitat fiica și nepoata, iar imaginea cu cei trei postată de Oana Roman pe rețelele de socializare a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că ultima dată fiica politicianului s-a arătat revoltată că bunicul a lipsit de la ziua de naștere a Isabelei.

Petre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman: "Lăsați-mă...". Ce spune despre Oana Roman și fiica eiPetre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman: "Lăsați-mă...". Ce spune despre Oana Roman și fiica ei

Petre Roman: Nu am fost la Mioara, la azil'

Împăcarea cu fiica lui s-a consemnat, însă pare că relația cu fosta soție nu este la fel de bună. Mioara Roman s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, însă fostul său soț nu s-a interesa despre cum se simte.

Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine, după operația de colectist', a spus Catinca Roman, în urmă cu ceva vreme.

În plus, reacția lui Petre Roman, în momentul în care a fost întrebat dacă a vizitat-o pe Mioara Roman, la centrul unde se află în prezent pentru tratamentul de recuperare, nu a mai lăsat loc de intrepretări.

Nu am fost la Mioara, la azil, după operație. Haideți, vă rog, lăsați-mă în pace!', a spus el pentru impact.ro.

Citește și: Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman:”Isa a fost tare încântată”

Citește și: Oana Roman încă e supărată că tatăl ei, Petre Roman, a uitat de ziua nepoatei:”Nici după 6 zile nu a sunat”

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă drastică ține Vica Blochina:„Maximum două mese pe zi'

Mioara Roman: „Petre a încercat să se împace cu mine de multe ori'

Reamintim că Petre și Mioara Roman s-au despărțit în 2009. De atunci și până în prezent, fostul politician are o relație cu Silvia Chificiuc, iar împreună au un băiat. Mioara Roman a precizat că actuala parteneră a lui Petre Roman ar fi vinovată pentru comportamentul lui față de ea.

'În cei 34 de ani de căsătorie, o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune! Nici cu fetele noastre el nu se află în relații apropiate', a povestit ea la B1.

Ce relație are acum Petre Roman cu fiica lui

Lucrurile ar sta total diferit atunci când vine vorba despre nepoata și fiica lui, Oana Roman. A subliniat cât de bine se înțelege acum cu Oana Roman și că își adoră nepoata.

'Toate bune și frumoase între mine și Oana. M-am întâlnit zilele trecute cu Oana și cu Isabela, a fost o bucurie să mă văd cu ele. Le iubesc pe amândouă. După nepoțica mea, mă prăpădesc de drag', a spus Petre Roman.

Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman

Oana Roman a lăsat în urmă orice urmă de ranchiună în ceea ce-l privește pe tatăl ei. Cu toate că au mai existat ocazii când s-a arătat deranjată de comportamentul lui, acum lucrurile par să meargă bine în relația lor. Micuța Isa este fericită atunci când se reunește cu bunicul ei, lucru care a fost subliniat și de mama ei.

Oana Roman a postat o fotografie cu tatăl și micuța Isa pe rețelele de socializare, semn că relația lor nu s-a deteriorat, în ciuda diferendelor care au existat de-a lungul timpului.

Azi ne am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată’, a fost mesajul postat de Oana Roman, în dreptul fotografiei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter