Femeia Gemeni - trăsături ale zodiei, temperament și caracter. Cu cine e compatibilă

Publicat pe

Femeia Gemeni este condusă de Mercur și are tendința de a își schimba constant perspectivele. Se joacă cu transformarea identității lor și nu vor să fie blocați într-un set de trăsături. 

Perioadă și trăsături ale zodiei

Zodia Gemeni începe pe 22 mai și se încheie pe 22 iunie

Când această femeie se îndrăgostește, ea vrea să fie răsfățată și are nevoie de multă atenție. Oricât de repede s-a îndrăgostit, se poate răzgândi rapid și nu ai nicio siguranță că loialitatea sau emoțiile ei vor dura. 

Deși Gemenii nu sunt un semn atât de emoțional, ea este mai întâi o femeie și va avea emoții profunde, deși s-ar putea să le abordeze superficial. 

Aproape ca și cum nu ar înțelege cu adevărat ce simte. Este o regulă ca o femeie Gemeni să se îndrăgostească de un bărbat cult și inteligent și nu va spune niciodată că „dragostea este oarbă'. 

Știe ce caută și, dacă nu poate găsi sursa satisfacției într-un partener suficient de mult timp, îl schimbă cu ușurință cu altul.

Femeia Gemeni – sexualitate

Sexualitatea unei femei Gemeni este un lucru special. Nu este o femeie tipică când vine vorba despre relații intime. Când se va simți bine, va face pur și simplu prima mișcare. 

Spre deosebire de un bărbat Gemeni, se va bucura să descopere emoții în viața ei sexuală și va fi surprinsă de intensitatea lor și de intimitatea de care este capabilă. Îi place să experimenteze, să schimbe lucruri și să-și condimenteze viața intimă în multe moduri diferite și are întotdeauna nevoie de noi provocări. 

Femeia Gemeni în relații 

Femeia Gemeni este spontană și nu va rămâne într-o relație care nu o face fericită prea mult timp. Este imposibil să încerci să o controlezi și să o protejezi de lume, pentru că acesta este ultimul lucru pe care și-l dorește de la o relație. 

Citește și: Care sunt zodiile compatibile în 2021

Este o zeiță a Aerului și are nevoie de aripile ei pentru a zbura. Vrea să călătorească, să se mute din oraș în oraș și să cunoască oameni noi tot timpul. Dacă partenerul ei este nesigur în vreun fel, va fi greu să rămână lângă el. 

Gemenii sunt un semn flexibil și poate fi adaptabilă atunci când vrea să fie, dar are nevoie și de spațiu suficient pentru a fi ea însăși. Când este controlată sau i se interzic lucruri, devine profund nefericită și poate părea că se va ofili cu un partener posesiv.

Ar trebui să ai încredere în ea?

Dacă este liberă să-și spună părerea, de obicei nu va avea niciun motiv să nu spună adevărul. Conducătorul Gemenilor este Mercur și are ocazional nevoie să mintă despre un lucru sau două, dar acest lucru va fi în mare parte în sfera activităților de zi cu zi și vor fi minciuni nevinovate. 

În cazul în care se simte în vreun fel reținută, cu siguranță va începe să mintă. Aceasta este prima ei linie de apărare, astfel încât să poată rămâne fidelă și să-și păstreze propriul ei spirit în siguranță. 

Cu toate acestea, este imprevizibilă și, deși este cel mai minunat lucru despre ea, nu poți fi sigur că va fi în aceeași dispoziție mâine.

Femeia Gemeni la întâlniri 

Ieșitul cu o femeie din această zodie va fi interesant. Poate fi interesată atât de un meci de fotbal, cât și de o cină romantică sau o drumeție pe munte. 

Partenerul ei o poate duce oriunde nou și va fi încântată să aibă o experiență pe care nu a mai avut-o până acum. Este important să nu intre în rutină. 

Deși s-ar putea să o facă să se simtă în siguranță pentru o vreme, în timp va avea senzație că totul este o glumă proastă. Lucrurile trebuie să rămână interesante și distractive, oricare ar fi ele.

Cum să o înțelegi

Semnul Gemenilor controlează vorbirea, dar acest lucru nu înseamnă că o femeie Gemeni va vorbi fără pauză. Vrea ca aceste cuvinte să însemne ceva și, dacă vorbește excesiv, de obicei reflectă nevoia ei de a fi auzită. 

Ea tânjește după tandrețe într-o manieră ciudată, de care nu îți dai seama inițial. Schimbarea îi vine ușor, dar nu o va face fără motiv, chiar dacă ți se pare că a făcut-o. 

Vrea ca cineva să se miște în același ritm cu ea și să nu o țină înapoi, să fie suficient de blând și suficient de rațional, suficient de înalt și suficient de inteligent. Are nevoie de un bărbat adevărat care să o iubească.

Ce îi place și ce nu 

Compania ei este plăcută și este foarte sociabilă. Probabil că are mulți prieteni și e foarte posibil să se integreze în orice fel de conjuncturi sociale sau evenimente. 

Când este îndrăgostită, o femeie Gemeni devine ciudat de deschisă, grijulie și își pune sufletul pe tavă. Din păcate, nu există nicio modalitate de a prezice cât va dura acest lucru.

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei. Cum se comportă când sunt indispuse

Este imprevizibilă și se schimbă tot timpul, niciodată prea feminină și rareori vrea să fie îngrijită și protejată într-un sens tipic.

Femeia Gemeni – compatibilități 

Cea mai bună compatibilite o are cu Balanță, Leu Vărsător și Berbec.

Balanță

Balanța este considerată a fi cea mai bună potrivire pentru Gemeni. Aceste două semne sunt cele mai compatibile din punct de vedere social din zodiac și se bucură de compania celuilalt.

Balanța și Gemenii împărtășesc o mare dorință de a învăța și amândoi sunt capabili să poarte o conversație inteligentă cu oameni din toate mediile și din toate domeniile.

Gemenii sunt, de asemenea, capabili să înțeleagă stilul de comunicare destul de indirect al Balanței. Aceste două semne se înțeleg reciproc la un nivel intuitiv.

În plus, ambele semne se bucură de flirt și, prin urmare, nu vor fi supărați unul pe celălalt sau nu vor fi geloși. Se vor distra și vor avea o viață socială foarte activă.

Leu

Gemenii și Leul sunt, de asemenea, o potrivire ideală. Aceste semne sunt suficient de similare pentru a se menține reciproc interesați și distrați.

Sunt suficient de diferiți încât să se poată echilibra reciproc.

La fel ca un fluture, Gemenii pot zbura de la persoană la persoană și de la activitate la activitate. 

Acest semn este în permanență în mișcare. Deși Leul este energic, acest semn preferă să rămână într-un singur loc și nu se schimbă ușor.

Cea mai mare provocare pentru o relație cu nativii Gemeni este că aceștia tind să se abată de la o treabă mai degrabă decât să rezolve problemele.

Stabilitatea și consecvența Leului vor contracara tendința Gemenilor de a schimba totul mereu și vor oferi echilibrul necesar pentru a menține relația stabilă.

Vărsător

Similar cu Leul, Vărsătorul face casă bună cu Gemenii, oferind stabilitate și echilibru. În timp ce Vărsătorul nu are natura strălucitoare a Leului, ei pot capta atenția Gemenilor.

Vărsătorul are o mare curiozitate intelectuală și cunoaște de obicei o mare varietate de subiecte.

Deși este posibil ca Vărsătorul să nu poată discuta pe o gamă atât de largă de subiecte pe cât o pot face Gemenii, acest semn tinde să fie informat despre subiecte destul de ciudate. Lucru ce va fi o încântare pentru Gemeni.

Citește și: Zodiile care sărută cel mai bine. Ele cunosc secretul pasiunii

Vărsătorul și Gemenii scot la iveală cele mai bune caracteristici  unul din celălalt. Vărsătorul poate fi o ancoră pentru Gemeni. La rândul lor, Gemenii pot ajuta la relaxarea și la integrarea în diverse contexte sociale a Vărsătorului. 

Berbec

Deși Berbecul nu poate fi la fel de interesat de conversație sau provocări intelectuale ca Gemenii, natura curajoasă și aventuroasă a acestui semn înseamnă că au întotdeauna povești minunate de spus.

Este greu să te plictisești într-o relație cu un nativ din Berbec. Acest semn este ocupat constant și mereu face ceva nou.

Berbecul prosperă în situațiile pe care majoritatea celorlalte semne ar prefera să le evite. Acest lucru face din Berbec un partener plin de viață pentru Gemeni.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter