Zodiile celor mai capricioase femei. Cum se comportă când sunt indispuse

Publicat pe

Acum te bucuri de moment și ai o atitudine pozitivă, dar imediat starea ta de spirit se poate schimba brusc? Poate să fie din cauza zodiei. Care sunt cele mai capricioase femei în funcție de zodie și cum se comportă atunci când sunt indispuse.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În funcție de semnul astral sub care ești născută, poți să fii una dintre cele mai capricioase femei. Dacă acum ești fericită și totul merge ca pe roate, dar peste cinci minute starea ta este negativă și te simți indispusă, atunci zodia ta poate să fie de vină.

Cele mai capricioase femei în funcție de zodie

Gemeni

Femeile născute sub semnul Gemenilor au o personalitate duală. Întotdeauna o zi frumoasă va avea o parte proastă. Femeia Gemeni va da cărțile pe față întotdeauna și îți vei da seama singur atunci când are o dispoziție nu tocmai bună. Va avea grijă ca tu să înțelegi că nimic nu mai este bine. Însă, există și o cale de a o calma. Du-o într-un loc unde se poate distra alături de prietenele ei.

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii.

Citește și: E oficial! Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț:

Citește și: Primele imagini cu Elif, fetița lui Ștefan Stan:

Rac

Femeia Rac își poate schimba starea dintr-un minut în altul. Orice lucru minuscul poate deveni un subiect de indispoziție pentru ea. Dacă ceva nu este pus la locul lui, dacă mâncarea nu este fix pe placul ei, orice poate să îi schimbe starea brusc. Îți poți da seama când ceva este în neregulă și în momentul în care trece foarte repede de la o activitate la alta, fără să aibă neapărat un sens.

Leu

Femeile Leu sunt pe primul loc atunci când vorbim de instabilitate. Dacă acum iubește cum vorbești sau ce gesturi ai, peste foarte puțin timp va putea să urască totul la tine. Îi poți face un cadou scump și se va bucura pe moment. Însă imediat va observa că ce se află în magazine sau ce poartă alte femei este mult mai frumos decât ce are ea.

Scorpion

Deși Scorpionul este un semn fix, femeia din această zodie este extrem de capricioasă. Își manifestă atât stările bune, cât și pe cele proaste cu foarte multă pasiune și te poate să crezi că situația respectivă este mult mai rea decât este, de fapt, în realitate. O altă problema a femeii Scorpion: este confuză când vine vorba de dragoste? Te iubește sau nu? Tu ar trebui să o ajuți cu un răspuns…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter