Cele mai manipulatoare zodii. Cui îi place să dețină controlul

Publicat pe

Fiecare persoană, indiferent de zodie, apelează la manipulare atunci când vrea să obțină ceva, fie material sau doar o informație. Până și copiii folosesc această tactică. Însă câteva zodii sunt maestre în manipulare și fac tot ce le stă în putință pentru a primi ce își doresc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De la cel mai mic la cel mai mare, fiecare persoană apelează când și când la manipulare pentru a obține ceea ce își dorește. Fie că este vorba despre ceva material sau o informație, manipularea este o tactică la îndemâna oricui.

Există însă câțiva specialiști în a aplica manipularea. În funcție de zodia lor, acești maeștrii ai manipulării nu ezită să o folosească de câte ori au ocazia.

Cele mai manipulatoare zodii

Zodia Scorpion

Nu este primul doar din simplă coincidență. Scorpionul este cea mai manipulatoare zodie. Este ambițios și analizează tot ce se întâmplă în jurul lui. Îți vor spune exact ceea ce vrei să auzi după ce ajung să îți cunoască slăbiciunile. Scorpionului îi place să dețină controlul și se va folosi de această abilitate atât în scop personal, cât și pentru persoanele apropiate.

Citește și: 5 zodii periculoase.

Citește și: Cele mai mincinoase zodii.

Citește și: Drama neștiută a Elenei Matei de la Chefi la Cuțite. A rămas singură de la 15 ani:

Citește și: Șerban Copoț și-a botezat fiica.

Zodia Rac

Deși sensibil, racul este un mare manipulator. Le place să apeleze la manipularea emoțională și să o aplice chiar și pentru scenarii care nu s-au întâmplat. De asemenea, racii se folosesc de manipulare pentru a ține aproape persoanele dragi.

Zodia Gemeni

Gemenii sunt din fire curioși și manipulatori. Au multe fețe și vor să transforme orice situație în funcție de cum le este lor cel mai bine. Sunt maeștrii în cuvinte și te vor vrăji până vei ajunge să fii de acord cu ei. Le place să-ți spună cuvinte frumoase, fie că sunt adevărate sau nu.

Zodia Pești

Ca și racii, peștii sunt persoane sensibile și visătoare, dar asta nu îi împiedică să apeleze la manipulare. De obicei spun ca tine și fac ca ei. Puterea lor de convingere este foarte mare și te vor face să renunți la ceea ce vrei tu și să faci ca ei. Iubesc să dramatizeze și se plâng chiar și de haosul pe care ei l-au provocat. Nu vor recunoaște niciodată că vina le aparține și te vor face pe tine să te simți vinovat.

Zodia Balanță

Sunt sinceri și echilibrați, dar vor folosi manipularea de câte ori vor vrea să te atragă de partea lor. Nu le place să aleagă o singură parte, așa că vor juca rolul avocatului poporului fără să se implice emoțional. Este una dintre cele mai puțin cinstite zodii și vor spune minciuni cu fiecare ocazie.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter