Drama neștiută a Elenei Matei de la Chefi la Cuțite. A rămas singură de la 15 ani: "A fost un șoc"

Publicat pe

Elena Matei este una dintre cele mai devotate semifinaliste de la Chefi la cuțite. Tânăra din echipa lui Sorin Bontea vrea să demonstreze că poate câștiga singură. Elena a povestit prin ce dramă a trecut când avea doar 15 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Matei de la Chefi la cuțite, semifinalistă în echipa lui Sorin Bontea, este unul dintre concurenții care are cea mai puternică dorință de a câștiga. Tânăra își dorește să demonstreze din nou că poate să-și realizeze singură visurile.

Drama neștiută a Elenei Matei de la Chefi la Cuțite. A rămas singură de la 15 ani: "A fost un șoc"Drama neștiută a Elenei Matei de la Chefi la Cuțite. A rămas singură de la 15 ani: "A fost un șoc"

Părintele Elenei Matei a murit pe când era o adolescentă, avea doar 15 ani, iar ea a povestit cum s-a întâmplat totul și cum a rămas singură de la o vârstă fragedă.

Drama Elenei Matei de la Chefi la cuțite

Elena Matei de la Chefi la cuțite a fost nevoită să se descurce singură de la 15 ani. Tatăl ei a murit într-un accident de motocicletă, iar mama ei a plecat în străinătate. Semifinalista spune că aceste drame nu au doborât-o, ci au făcut-o mai puternică.

Citește și: Cum arată iubitul Elenei Matei de la Chefi la Cuțite.

Citește și: Rikito Watanabe, îndrăgostit de Elena Matei, la Chefi la cuțite.

Citește și: Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe:

Citește și: Cristi Mitrea a spus cine este iubitul Andreei Mantea.

„Eu am fost mai mereu singură. De când mă știu am stat mai mult singură și eu mi-am dat singură putere. Nu am vrut să fiu un om oarecare, am vrut să ies din tipar. Eu am rămas singură la 15 ani pentru că tatăl meu a murit într-un accident de motocicletă și mama mea lucra în Austria, nu ne descurcam cu banii și așa mama s-a întors înapoi în Austria și am rămas singură', a dezvăluit Elena Matei.

Elena Matei: „Dacă era să trăiască mai mult se chinuia'

Elena Matei a povestit că cel mai mare șoc din viața ei a fost momentul în care și-a văzut tatăl desfigurat după accidentul de motocicletă. Tânăra a mărturisit că încă are o durere în suflet și crede că o va avea pentru totdeauna. Vrea să câștige Chefi la cuțite pentru tatăl ei, în special.

A fost un șoc pentru că seara stăteam cu tata și vorbeam despre ce avem de făcut în următoarele zile și a doua zi dimineață eu trebuia să merg la pregătire la informatică și a sunat cineva de la muncă, că i s-a făcut rău. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva și când am ajuns la spital… a avut cartilajele de la gât rupte'.

Dacă era să trăiască mai mult se chinuia. (…) E o durere prea mare în sufletul meu pe care eu nu mi-am vindecat-o nici acum și nici nu cred că o să pot vreodată. Stiu că el e mândru de mine orice ar fi și nu o să-l dezamăgesc. Vreau să câștig, îmi doresc super mult, nu știu dacă cineva are dorința asta pe care o am eu de a câștiga', a povestit Elena Matei.

Cine este Elena Matei de la Chefi la cuțite

Elena Matei de la Chefi la cuțite este studentă la Universitatea Politehnică din București. Cel mai mare vis al ei este de a deveni un bucătar de succes. Aceasta muncește de la vârsta de 18 ani, iar în momentul de față lucrează ca bucătar la un restaurant din Ploiești.

Elena Matei de la Chefi la cuțite este o tânără curajoasă și vrea să demonstreze că și femeile sunt niște bucătari excelență. Chiar dacă se află la început de drum, tânăra este de neoprit în implinirea visului ei. Preparatul ei din preselecții, un desert gustos, choux a la crème, i-a dat pe spate pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cei trei jurați i-au oferit atunci trei cuțite.

Îmi doresc să îi întrec pe bărbați, adică să întrec ideea asta că femeile nu pot, că nu fac față. Cred că doar nu au întâlnit femeile care trebuie. Lucrez ca bucătar la un restaurant din Ploiești și îmi place să îi văd pe oameni mâncând fericiți din rețetele mele‘, a dezvăluit Elena Matei

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter