Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe: "Eu nu am de ce să..."

Publicat pe

Yasmine și Pepe formează cel mai nou cuplu. Artistul și-a refăcut viața după divorț și a vorbit despre relația cu Yasmine, care este însă la început. Noua iubită a lui Pepe a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect, însă a fost rezervată și a preferat să nu ofere detalii despre legătura dintre ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La trei luni și jumătate de la divorțul de Raluca Pascu, Pepe s-a afișat cu noua iubită, Yasmine. S-au sărutat în public, s-au ținut în brațe la o petrecere și și-au asumat relația, care este la început.

Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe: "Eu nu am de ce să..."Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe: "Eu nu am de ce să..."

Yasmine: „Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe'

După ce Pepe a confirmat că formează un cuplu, și Yasmine a fost contactată pentru a vorbi despre noua relație în care este implicată, însă a fost rezervată în declarații. A lăsat totul pe umerii lui Pepe.

„Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă”, a spus Yasmine pentru Click!

Citește și: Pepe, adevărul despre relația cu Yasmine! S-a filmat alături de ea:„Nu vreau să…'

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu.Cine este Yasmine

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt'/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori!Detaliul care a atras atenția tuturor

Pepe: „Suntem foarte la început'

Nici Pepe nu s-a arătat foarte deschis să vorbească despre noua lui relație, dar și-a asumat relația cu frumoasa make-up artist. Artistul a precizat că nu dorește să ofere prea multe detalii, dat fiind că, în cazul în care nu ar funcționa lucrurile în direcția dorită, relația s-ar putea destrăma.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe pentru sursa citată.

Yasmine și Pepe se cunosc de câțiva ani

Noua parteneră a lui Pepe este cunoscută în rândul vedetelor din Capitală, dat fiind faptul că este un make-up artist căutat. Aceasta a colaborat cu mai multe nume mari pentru videoclipuri muzicale, printre acestea numărându-se chiar și Pepe!

Prin intermediul meseriei, l-a cunoscut și pe solist, în urmă cu ani buni! Cum Yasmine este extrem de frumoasă și are trăsături specifice, șatena a activat și ca model. A urcat pe mai multe podiumuri din România și a prezentat ținute pentru mai mulți designeri, în cadrul mai multor prezentări.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter