Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori! Detaliul care a atras atenția tuturor

Publicat pe

Antonia și Alex Velea, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, au făcut furori cu ultima apariție. Fanii au observat un detaliu care i-a pus pe gânduri: un inel purtat de Antonia a pus pe toată lumea pe jar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Antonia și Alex Velea sunt un cuplu extrem de îndrăgit, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură nunta! Ultima imagine cu cei doi a făcut senzație pe rețelele de socializare! Motivul? Inelul purtat de Antonia i-a dus pe mulți cu gândul la o posibilă nuntă în secret.

Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori!  Detaliul care a atras atenția tuturorAntonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori!  Detaliul care a atras atenția tuturor

Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea

Antonia și Alex Velea au postat o fotografie pe story, iar un detaliu a atras imediat atenția internauților. Vedeta radia de fericire, iar inelul de pe degetul ei i-a generat speculații cu privire la o posibilă nuntă secretă.

'Mulțumesc frumos pentru susținere și cuvintele tale care mă liniștesc! Ai multă răbdare cu mine și mă înveți să fiu un om mai bun și mai bun! Atunci, în zilele când simt că toată lumea e împotriva mea, îmi amintești că nu merit să fiu tristă! Te iubesc și îți mulțumesc! Te admir mult!', i-a transmis totodată Antonia partenerului ei, Alex Velea.

Cu toate acestea, nu există niciun indiciu că cei doi și-ar fi unit în secrete destinele, iar în ceea ce privește inelul purtat ar putea fi vorba despre un contract de imagine sau pur și simplu o bijuterie pe care Antonia a ales să o poarte.

Citește și: Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță:”Obsesia de a ne menționa numele se transformă în campanie de denigrare”

Citește și: Antonia, despre Lino Golden și Mario Fresh:„Și-au arătat fețele lor adevărate'

Citește și: În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu:„Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție „/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Pascu, prima reacție după ce Pepe s-a afișat cu noua iubită:„Are nevoie de atenție'

Ce spune Alex Velea despre nunta cu Antonia

La câteva luni de la divorțul Antoniei de italianul Vincenzo Castellano, tatăl fiicei sale, Maya, Alex Velea a făcut declarații despre nunta cu mama copiilor săi. Artistul a precizat că momentan se bucură de moment și vor mai aștepta până să facă pasul cel mare.

'Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta.', a spus Alex Velea la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter