Raluca Pascu, prima reacție după ce Pepe s-a afișat cu noua iubită: "Are nevoie de atenție"

Publicat pe

Raluca Pascu face primele declarații după imaginile apărute cu Pepe în compania lui Yasmine. Fosta soție a artistului a vorbit deschis despre despărțirea de soțul ei și despre noua relație a celui care i-a fost soț timp de 8 ani de zile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Inițial, Pepe nu a dorit să ofere informații despre relația în care ar fi implicat, însă s-a răzgândit și a confirmat relația cu Yasmine, fără a o feri însă prea multe detalii. „Am recunoscut că suntem împreună și am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuți public împreună pentru că am decis să ne afișăm și public', a spus Pepe.

Raluca Pascu: „Pepe are nevoie de atenție în permanență'

După apariția ultimelor informații privind viața amoroasă a fostului ei soț, Raluca Pascu a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!', a spus Raluca pentru playtech.ro.

Raluca Pascu, prima reacție după ce Pepe s-a afișat cu noua iubită: "Are nevoie de atenție"Raluca Pascu, prima reacție după ce Pepe s-a afișat cu noua iubită: "Are nevoie de atenție"

Raluca Pascu, adevărul despre despărțirea de Pepe

Raluca Pascu a reamintit că ea a fost cea care a pus punct relației cu Pepe, dat fiind că lucrurile nu mai funcționau între ei. Acum fiecare are viața lui și nu mai există cale de întoarcere.

Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!', a transmis Raluca Pascu.

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu.Cine este Yasmine

Citește și: De ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Citește și: Pepe, adevărul despre relația cu Yasmine! S-a filmat alături de ea:„Nu vreau să…'

Raluca Pascu: „Eu am alte priorități'

Chiar dacă fostul ei soț iubește din nou, Raluca Pascu a subliniat că momentan are alte prirități, iar o nouă relație nu se numără printre acestea.

Acum nu mă interesează anumite lucruri, am alte priorităţi. Nu simt nevoia unei aproprieri fizice sau psihice. M-am gândit mereu că voi fi soţia unui singur bărbat. Nu m-am imaginat vreodată că voi îmbrăca rochia de mireasă mai mult decât o dată în viaţă. Iar la capitolul acesta am eşuat. Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi!', a subliniat fosta soție a lui Pepe.

Raluca Pascu: „Eram prea copilă, când am început această căsătorie'

Raluca Pascu este de părere că s-a căsătorit prea devreme. Nu a spus-o ca pe un reproș, însă a subliniat că acum nu ar mai face aceeași alegere, de a se neglija și a se pune mereu pe ea pe planul doi.

Eram prea copilă, când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am ştiut să manageriez, să controlez anumite situaţii şi lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproş pentru nimeni, ce spun acum, ci doar o constatare. Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalţi în prim-plan. Azi nu aş mai face aceeaşi alegere. Nu e bine să te neglijezi, să accepţi să intri pe un plan secundar, fiindcă aşa m-am pierdut pe mine însămi. În viaţă trebuie să înveţi să ai grijă şi de tine. Nu faci asta, comiţi o greşeală. Care te poate costa foarte scump!', a conchis Raluca Pascu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter