Antonia, despre Lino Golden și Mario Fresh: „Și-au arătat fețele lor adevărate”

Publicat pe

Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh puteau fi considerați cei mai buni prieteni, însă relația dintre ei s-a destrămat. Acum, Antonia a vorbit despre această ruptură dintre partenerul ei și cei doi și a recunoscut că a fost foarte dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat, doar că a învățat să treacă peste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Relația de prietenie dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh s-a destrămat în anul 2020. Au apărut tot felul de zvonuri legate de motivul care a declanșat „războiul'. La un moment dat, Alex Velea a spus partea lui de adevăr.

Antonia, despre Lino Golden și Mario Fresh: „Și-au arătat fețele lor adevărate'Antonia, despre Lino Golden și Mario Fresh: „Și-au arătat fețele lor adevărate'

Potrivit artistului, totul ar fi pornit de la faptul că cei doi tineri, Mario și Lino, nu ar mai fi dorit să vină oameni noi în echipă. În plus, Alex Velea susține că ar fi fost obligat să investească în proiecte în care el nu a crezut.

Antonia a preferat să stea departe de acest subiect, chiar dacă a mai aruncat subtil anumite săgeți spre Mario Fresh și Lino Golden. Acum, artista a spus că a fost tare dezamăgită de cele întâmplate la acel moment.

Citește și: Antonia și Alex Velea, adevărul despre începutul relației și acuzațiile că și-au distrus reciproc căsniciile:”Au încercat să ne distrugă”

Citește și: Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden:”Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc”

Citește și: Ion Dichiseanu, ultimul interviu. Ce regret avea:„Nu am putut să…'

Citește și: Andreea Ibacka a arătat ecografia bebelușului, după ce a anunțat că e însărcinată:„Bebe este sănătos'

Antonia, despre Lino Golden și Mario Fresh

În cadrul unei emisiuni la radio, Antonia a vorbit și despre Lino Golden și Mario Fresh. Aceasta a spus că pentru ea și Alex Velea, cei doi nu mai există  și că, prin prisma faptelor lor, și-au arătat adevărata față.

„Eu, fiind femeie, am fost foarte dezamăgită. Dar am învățat să trec peste. Nu mă mai gândesc la asta, pentru că depun prea multă energie. Doar și-au arătat fețele lor adevărate, nothing more.

Nu prea am comentat acest subiect nici eu, nici Alex. Nu mai există pentru noi oamenii aceștia, atât', a mărturisit de curând Antonia, potrivit Fanatik.

Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță

Antonia a răbufnit după ce numele ei și al lui Alex Velea a a fost menționat de foarte multe ori în diverse întrebări sau provocări din cadrul emisiunii La Măruță. Artista a avut cuvinte grele la adresa lui Cătălin Măruță, moderatorul emisiunii, deși între ei nu au mai existat disensiuni, până acum.

Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs’, a transmis Antonia, într-un story pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter