Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden: "Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc"

Publicat pe

Noi detalii în scandalul momentului în care sunt implicați Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden. Soțul Antoniei face noi dezvăluiri despre relația dintre cei trei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din cei mai buni prieteni, Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh au ajuns la cuțite și mulți încă nici nu s-au dumirit de la ce a placat totul sau ce s-a întâmplat, de fapt!

Alex Velea a ținut să-și spună partea lui de adevăr și să prezinte cum au stat lucrurile în acest trio.

„Un răspuns concret nu a dat nimeni, doar înțepături pe Instagram, d-aia fac acest clip acum. Nu vreau să dau în oameni cu care am crescut și pe care i-am considerat familia mea. Vreau să vă spun partea mea de adevăr și mai departe concluzia o s-o trageți voi.

Povestea celor doi sună cam așa. În momentul în care ne-am hotărât să-i luam în casa noastră, în care au locuit, în care au crescut vreme de patru ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru pentru că în industria asta, lumea renunță foarte ușor la tine. Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie', a transmis Alex Velea.

Alex Velea: „De azi înainte sunt liber de contract”

Alex Velea a spus care a fost motivul pentru care s-au certat. Totul ar fi pornit de la faptul că cei doi tineri, Mario și Lino, nu ar mai fi dorit să vină oameni noi în echipă. În plus, Alex Velea susține că ar fi fost obligat să investească în proiecte în care el nu a crezut.

Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden: "Nu vreau să vă  urăsc, vă iubesc"Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden: "Nu vreau să vă  urăsc, vă iubesc"

„Una dintre probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o. Ei au niște obligații contractuale față de mine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața', a povestit Alex Velea.

Velea: „Premiul pentru prietenia anului merge către Abi și Lino”

Desigur, sentimentele nu au dispărut ca prin minune după atâția ani de prietenie, Alex Velea susținând că încă îi iubește pe cei doi. De asemenea, a subliniat că nu este deloc de acord ca Lino Golden să fie prieten cu Abi Talent.

„Premiul pentru prietenia anului 2020 merge către Abi și Lino! Cum puteți să vă dați mari prieteni când tu Abi îl înjurai pe Lino și tu Lino îl făceai pe Abi gunoi. Știu, Lino, de dragul cifrelor ești în stare să pupi unde ai scuipat. Uiți acum câteva luni că omul ăsta ar fi făcut oice să te distrugă. Nu-mi imaginam că te poți duce atât de jos, dar uite că poți. E trist că pentru niște cifre, tu ești în care să-ți calci pe demnitate și să te asociezi cu unul care vrea să te distrugă. Cu prietena falsă se încheie și prietenia noastră adevărată. Eu și Antonia te-am ajutat din suflet și ne-am dorit să te dezvolți așa cum trebuie să se dezvolte un artist. Te-am văzut mereu ca pe copilul meu, ca pe fratele meu mai mic. De la Abi mă așteptam, dar la tine nu mă așteptam să poți să mergi atât de jos', a conchis Alex Velea.

Reacția lui Mario Fresh, după dezvăluirile făcute de Alex Velea

Mario Fresh a foarte diplomat când a ales să vorbească despre cearta care a pus pe jar pe toată lumea. Artistul a vorbit frumos despre Alex Velea și i-a mulțumit public pentru toate eforturile pe care le-a făcut pentru el.

'Am fost un GoldenBoy de la bun inceput si asa o sa raman, indiferent de drumul pe care mă va conduce viata.
Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios si foaaaarte lung, iar atunci cand am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost cate ceva de adaugat sau de schimbat in vlogul pe care l-a facut, dar e ok si asa… povestea suna diferit de la fiecare om implicat in treaba asta… Apreciez faptul ca a fost cerebral si incheie acest capitol asa frumos.Nu vreau sa merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunostinta si multumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! 
#13', a fost mesajul transmis de ginerele Andreei Esca.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter