Singura poză cu Alexandra de la Puterea Dragostei și fostul soț. Cine este bărbatul cu care are o fetiță

Publicat pe

Alexandra de la Puterea Dragostei a recunoscut că a fost căsătorită și avem singura poză cu fostul ei soț. Concurenta de la show-ul matrimonial de la Kanal D are și o fetiță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra de la Puterea Dragostei a mărturisit că a mai fost căsătorită și care are o fetiță pe nume Beatrice, iar fostul soț nu se implică în creșterea ei. Concurenta de la Kanal D nu a vorbit prea mult despre bărbatul cu care un copil.

Citește și: Mădălina de la Puterea dragostei a ajuns la spital, după ce un concurent i-a turnat clor pe față! „Nu mai vedea…”

'Momentul în care fata mea a venit pe lume a fost cel mai frumos din viața mea. Aveam aproape 22 de ani', a spus concurenta. Alexandra de la Puterea Dragostei nu a mai păstrat legătura cu tatăl fetiței sale, iar acesta nu se implică în creșterea micuței. Beatrice se află în grija familiei concurentei de la Kanal D, cât timp ea se află în emisiune, în Turcia.

Citește și: Ce dietă a ținut Raluca Marina, alias Plușica de la Puterea Dragostei. A slăbit 13 kilograme

Singura poză cu Alexandra de la Puterea Dragostei și fostul soț. Cine este bărbatul cu care are o fetițăSingura poză cu Alexandra de la Puterea Dragostei și fostul soț. Cine este bărbatul cu care are o fetiță

Singura poza cu Alexandra de la Puterea Dragostei și fostul soț

Concurenta a povestit că a divorțat atunci când fetița lor avea doar un an, iar soțul ei nu s-a mai interesat de micuță în ultimul timp. Fanii au fost curioși să vadă cine este fostul soț al Alexandrei de la Puterea Dragostei, așa că au găsit o fotografie cu cei doi la cununia civilă a uneia dintre surorile concurentei.

Citește și: Livian de la Puterea Dragostei, replică dureroasă pentru Bianca Comănici, după ce s-au despărțit

'Suntem despărțiți de când avea fata un an, el nu s-a ocupat de copil. În ultima perioadă a început să-și mai dea interesul', a mai spus Alexandra.

După eșecul pe care l-a avut cu fostul soț, Alexandra a venit la Puterea Dragostei pentru a găsi un bărbat care să o facă fericită.

Citește și: S-a aflat adevărul despre relația dintre Ella de la Puterea Dragostei și Iancu Sterp: „Ea refuză orice altă întâlnire”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter