S-a aflat adevărul despre relația dintre Ella de la Puterea Dragostei și Iancu Sterp: "Ea refuză orice altă întâlnire"

Publicat pe

Multă vreme s-a speculat că pe Ella de la Puterea Dragostei și Iancu Sterp i-ar lega mai mult decât o simplă prietenie! Acum s-a aflat adevărul despre relația dintre ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mult timp s-a spus că relația dintre Ella de la Puterea Dragostei și Iancu Sterp ar fi depășit granițele prieteniei și că s-ar fi legat o relație mai serioasă între ei.

Cei doi nu au făcut declarații clare în acest sens, însă au fost dați de gol de Bogdan Mocanu, într-un live. El a întrebat în live-ul realizat de brunetă despre Iancu Sterp și a părut puțin încurcată de întrebare, semn clar că între cei doi s-ar petrece ceva.

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu, la jumătate de an de când a fost desfigurată după un tratament cosmetic.Fosta ispită și-a schimbat look-ul

O sursă apropiată de Iancu Sterp a spus pentru Wowbiz.ro ce se întâmplă mai exact între ei și care este, de fapt, natura relației dintre cei doi. Cu toate că locuiesc în orașe diferite, cei doi par mai apropiați ca niciodată.

'Vorbesc des la telefon, mai vorbesc și pe video. S-au și întâlnit de câteva ori, deși nu cred că au avut parte de prea multe momente intime, mai ales că Ella locuiește acum cu Manuela și că, în fiecare seară, cele două stau împreună. Dar, cu siguranță, se petrece ceva între ei, mai ales că Ella refuză orice altă întâlnire, și nu duce lipsă de admiratori, iar Iancu este atent din cale afară să nu fie pus în situația de a da explicații despre alte domnișoare.

Citește și: Cum a fost surprinsă Gina Pistol, însărcinată în cel de-al doilea trimestru, la cumpărături.Angajații i-au sărit imediat în ajutor

Deci, da, cred că acum Ella și Iancu sunt în tatonări cât se poate de serioase, iar probabil zilele viitoare se va afla dacă au decis să fie împreună, să își asume o relație sau nu', a precizat sursa citată.

Ella de la Putera Dragostei: „Dacă făceam pașii spre Iancu, nu mai sufeream atât de mult'

Ella de la Puterea Dragostei a precizat în trecut că îi pare rău că nu s-a îndreptat la început de emisiune către el, căci ar fi suferit mai puțin.

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin:„E inteligent și superb!' Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

S-a aflat adevărul despre relația dintre Ella de la Puterea Dragostei și Iancu Sterp: "Ea refuză orice altă întâlnire"S-a aflat adevărul despre relația dintre Ella de la Puterea Dragostei și Iancu Sterp: "Ea refuză orice altă întâlnire"

„De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta. Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău…’, a spus Ella în cadrul show-ului Puterea Dragostei.

Citește și: Anna Lesko, atingeri intime și drăgăstoase cu un alt concurent de la Ferma:„Nu te uita, că e peste 18 ani…'

În plus, tot ea a mărturisit că are o relație foarte bună cu mama lui Iancu: ‘Am o legătură specială cu dânsa. De altfel, pot să vă spun că am vorbit de foarte multe ori la telefon, ba chiar recent, mama Geta m-a sunat și m-a invitat acasă la Iancu, la Hațeg. Este o persoană deosebită, o respect, o îndrăgesc și cred că mă voi duce într-o zi acolo. Cam atât vă pot spune’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter