O fostă prezentatoare de la Digi24, reclamată la Protecția Copilului. Imaginile postate pe Instagram, cu cei trei copii, au stârnit controverse

Publicat pe

Alina Greavu și-a dat demisia de la Digi24 în urmă cu un an și a devenit influencer. Cunoscută drept Aluziva, tânăra în vârstă de 31 de ani este mămica unui băiețel și a două fetițe gemene. Aluziva are o comunitate impresionantă, atât pe Youtube, cât și pe Instagram și Facebook. Ea postează frecvent InstaStory-uri cu copiii ei în diferite circumstanțe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Așa a ajuns Alina să se trezească cu Protecția Copilului la ușă. Totul a pornit de la două filmulețe pe care Aluziva le-a postat pe Instagram.

'Se jucau vara afară pentru că stăm la curte și erau în pamperși se udau cu furtunul. Ăsta a fost primul video. Apoi, am postat un video în care gemenele trăgeau de aceeași jucărie, chiar dacă au și altele. A sesizat Protecția Copilului, în plângere a zis că am postat scene violente cu copiii', a povestit Alina Greavu în emisiunea de la radio a lui Răzvan Exarhu.

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu, la jumătate de an de când a fost desfigurată după un tratament cosmetic.Fosta ispită și-a schimbat look-ul

O fostă prezentatoare de la Digi24, reclamată la Protecția Copilului. Imaginile postate pe Instagram, cu cei trei copii, au stârnit controverseO fostă prezentatoare de la Digi24, reclamată la Protecția Copilului. Imaginile postate pe Instagram, cu cei trei copii, au stârnit controverse

Reclamată pentru că și-a lăsat fetițele să se joace în curte

Alina a spus în repetate rânduri că este o mamă extrem de răbdătoare și că preferă să își educe copiii într-un spirit liber. Ceea ce înseamnă că cei mici se pot juca în voie, se pot murdări și pot să exploreze tot ce le atrage atenția, în limita siguranței lor.

Citește și: Cum a fost surprinsă Gina Pistol, însărcinată în cel de-al doilea trimestru, la cumpărături.Angajații i-au sărit imediat în ajutor

Fosta jurnalistă a vorbit în mai multe clipuri despre viața de mamă, despre cum uneori își pierde răbdarea, însă și despre cum își gestionează emoțiile și pune pe primul plan dezvoltarea sănătoasă și fericirea copiilor ei, în detrimentul curățeniei sau a „pagubelor materiale' pe care aceștia le fac.

Cu toate acestea, cineva a considerat că Alina își neglijează copiii, pe care i-a lăsat să se joace în curte cu apă, fiind la bunica lor și purtând doar scutece.

Protecția copilului a venit pentru a face anchetă

Deși este o imagine absolut normală pe timp de vară, o urmăritoare de-a Alina a fost extrem de îngrijorată de bunăstarea celor două gemene, motiv pentru care a reclamat familia la Protecția Copilului.

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin:„E inteligent și superb!’ Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

'M-au sunat de la Protecția copilului, le-am spus că sunt doi copii care se jucau cu o jucărie și se jucau cu apă cu furtunul în curte. Au venit acasă și au făcut anchetă socială să vadă că sunt în regulă copiii. Apreciez cumva că organele abilitate își fac treaba. La orice plângere vin și verifică. Ăsta e un lucru bun. Ne-au întrebat câte camere avem în casă, ce mănâncă, ce venituri avem, niște chestii ca să-și dea seama că nu e cazul să vină la noi să facă anchetă socială, dar mulțumesc oamenilor de pe Instagram', a povestit Alina Greavu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter