Mario Fresh este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România, cu un fan base impresionant și o serie de colaborări de succes. Adolescentul a devenit celebru în 2014, având susținerea mentorului său, Alex Velea, și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

  • Locul nasterii Iași
  • Culoarea ochilor Căprui
  • Mariaje/Relatii Mario Fresh are o relație cu Alexia Eram din iulie 2016
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

Cariera lui Mario Fresh

Originar din Iași, pe numele său real Mario Galatan, Mario Fresh (nr inițial având numele de scenă Fresh Kid) a avut un start timpuriu în muzică, la vârsta de cinci ani. La doar șase ani, obținea premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior, precum și la Festivalul Mamaia Copiilor, în 2009 ieșea pe locul al doilea la aceleași festivaluri, iar în 2011 reușea performanța de a ajunge în semifinală la 'Românii au talent'. Marele noroc al vieții sale și momentul care a marcat avântul muzical a fost întâlnirea cu Alex Velea, ce i-a văzut potențialul și nu doar că l-a ajutat să devină celebru, dar i-a fost ca un al doilea tată. Prima piesă lansată de micul artist a fost 'N-ai școală…e nasol!', în colaborare cu HaHaHa Production, featuring Boier Bibescu, dar abia melodia lansată în 2014 alături de Alex Velea, 'Am rămas cu gândul la tine!', i-a adus celebritatea și numeroase fane. Până în 2018, a mai lansat încă șapte piese iar acum se pregătește să bifeze o experiență-limită în televiziune: Exatlon.

Familia lui Mario Fresh

Chiar dacă în București este protejatul lui Alex Velea și chiar a locuit o vreme cu acesta și Antonia, familia biologică a artistului se află în Iași, tânărul având o relație foarte bună cu părinții săi, Claudia și Mihai, care dețin o pizzerie. Nu e de mirare, părinții săi sunt tineri și cool. În plus, se înțeleg de minune cu părinții iubitei sale, Alexia Eram, fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram.

Mario Fresh a început relația cu Alexia Eram în vara lui 2016, povestea de iubire care a evoluat rapid, cei doi având numeroase planuri de viitor împreună. Chiar dacă în prezent adolescenții au o relație la distanță, fiica Andreei Esca plecând în toamna lui 2018 la studii în Marea Britanie, acest lucru nu pare să afecteze sentimentele de cuplu.

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter