Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Vedeta a reușit să câștige simpatia publicului în cei peste 20 de ani de carieră. Teo Trandafir are o carieră de succes și nu are de gând să se oprească prea curând.

  • Data nasterii 02.06.1968
  • Locul nasterii Pitești
  • Culoarea ochilor Căprui
  • Copii Maia
  • Mariaje/Relatii Alexandru Trandafir (1990-1996) Constantin Iosef (iunie-decembrie 2012
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul
  • Site Vezi site-ul

Teo Trandafir studii


Teo Trandafir a făcut școala generală la Pitești până în clasa a doua, apoi s-a mutat la București împreună cu familia. La scurt timp, Teo Trandafir s-a mutat la Brăila, unde a terminat Colegiul Național Nicolae Bălcescu din Brăila. Vedeta a fost studentă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, la secția arabă-engleză.

Teo Trandafir carieră

Vedeta a vorbit despre prima ei interacțiune cu televiziunea și s-a întâmplat pe vremea când ea avea 8-9 ani. Unchiul său tocmai cumpărase un televizor, iar ea era fascinată. „Țin minte că în perioada aceea unchiul meu și-a cumpărat televizor. Noi locuiam într-o mahala unde nu aveam apă și mama mă spăla cu apă de la o fântână din curte. Țin minte că îmi plăceau foarte mult emisiunile de divertisment – o iubeam pe Margareta Pislaru! – și mă gândeam ce fericiți trebuie să fie oamenii ăștia pentru că îmi imaginam eu că pe ei îi coafează cineva care nu-i trage de păr și ei nu fac decât să cânte, să danseze și să se distreze toată ziua. Așa a intrat televiziunea în viața mea', a povesti Teo Trandafir.

În urmă cu 28 de ani, mai exact în anul 1991, Teo Trandafir și-a început cariera la Fun Radio București, unde lucra ca secretară, urmând ca după aceea să fie realizator de programe de știri. Doi ani mai târziu, în anul 1993, Teo Trandafir a început să lucreze la ProFM, unde timp de un an a lucrat ca redactor de știri și realizator-prezentator la emisiunea „Rondul de dimineață'.

Încurajată de Mihai Tatulici, în 1994, Teo Trandafir a început să lucreze la Tele 7abc și prezenta emisiunea matinală Bună Dimineața, Romania', alături de Mircea Badea. Teo Trandafir și Mircea Badea au început în 1997 la Antena 1 să realizeze două programe : „Dimineața devreme' și „Teo & Mircea show'.

În anul 2000, Teo Trandafir a semnat cu ProTV, unde a prezentat emisiunea 'Teo'. Timp de sanse ani, Teo Trandafir a fost emblema postului. Vedeta a mai prezentat și emisiunile: Bilet de vacanta', 5 saptamani în balon', Vine Teo' și Teo și vedete cu sacu'.

Începând din luna septembrie 2013, Teo Trandafir prezintă emisiunea Teo show la Kanal D.

Teo Trandafir familie

Numele complet al prezentatoarei TV este Teodora Virginia Trandafir. Vedeta este fiica lui Ion Uță, care a fost medic pediatru și cardiolog la un spital din Brăila. Teo Trandafir a copilărit pe strada Trivale din Pitești până în clasa a doua, când s-a mutat cu părinții în București, la scurt timp s-au mutat în Brăila, apoi vedeta s-a întors la București, unde a studiat.

În anul 1990, Teo Trandafir s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au decis să divorțeze pe cale amiabilă după șase ani. În anul 2004, vedeta a decis să adopte o fetiță. Maia este extrem de iubită de prezentatoarea TV și au o relație extraordinar de bună. În urmă cu 8 ani, Teo a avut o relație cu Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Cei doi s-au cunoscut pe una dintre rețelele de socializare. Căsnicia lor nu a durat prea mult, pentru că numai după șase luni au divorțat. Pe 17 decembrie 2012, Teo Trandafir anunță că divorțează de Constantin Iosef.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter