Vladimir Drăghia a apărut în lumea mondenă cu mulţi ani în urmă. A ocupat diverse posturi la mai multe televiziuni, dar niciodată nu s-a simţit mai împlinit ca acum, alături de familie!

 • Data nasterii 13.03.1986
 • Locul nasterii Galaţi
 • Culoarea ochilor Caprui
 • Copii O fetiţă, Alaia Zora.
 • Mariaje/Relatii Este căsătorit cu Alice Cavaleru.
 • Facebook Vezi profilul
 • Instagram Vezi profilul

Copilăria lui Vladimir Drăghia


Vladimir Roland Drăghia s-a născut în 13 martie 1986, Galați. Este  un actor, poet și fost înotător de performanță, considerat a fi una dintre cele mai disputate vedete ale României.

Acesta a jucat în serialul Narcisa Sălbatică, difuzat pe postul de televiziune Antena 1, dar și pentru câștigarea emisiunii- concurs Exatlon difuzată de Kanal D. Acesta a prezentat alături de Ilinca Vandici show-ul Fan Arena.

Câştigătorul „Exatlon' a vorbit la Interviurile VIVA! despre relaţia pe care o are cu părinţii săi. Pentru prima oară, actorul a adus în discuţie faptul că tatăl său l-a părăsit când avea doar câteva luni.

„Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani.  Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic. Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat', a declarat Vladimir Drăghia exclusiv la Interviurile VIVA!.

Cariera lui Vladimir Drăghia

Înainte de a fi actor, Vladmir a fost înotător de performanță și o perioada a făcut parte chiar din lotul olimpic. A fost în lotul olimpic șapte ani și a făcut înot de performanță 12 ani. După liceu, a obținut două burse în America. Din diferite motive financiare nu a reușit să plece așa că a plecat în Italia să încarce tiruri, la negru. După o jumătate de an, când s-a întors în București, la facultate, a obținut un rol în telenovelă „Vocea inimii, la Antena 1, scrie cinemagia.ro.

În anul 2018 a câştigat show-ul Exatlon. Ulterior, a prezentat la Kanal D emisiunea Fan Arena alături de Ilinca Vandici.

 • Burlacul, sezonul 3
 • Sunt celebru, scoate-mă de aici!, difuzată de ProTV
 • Dansează printre stele, difuzată de Antena 1 (locul 11)
 • Șerifi de România, difuzată de Antena 1 (câștigat)
 • Splash! Vedete la apă, sezonul 3 (câștigat)
 • Ferma vedetelor, sezonul 3 difuzată de ProTV (locul 5)
 • Exatlon România (câștigat)

Familia lui Vladimir Drăghia

Dragostea dintre Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru este exact ca aceeea pe care o vedem noi în filme. A fost impresionant și de necrezut cum au ajuns cei doi să fie împreună, iar Alice a avut cheia de la casa câștigătorului de la ‘Exatlon’, după doar trei zile de la prima întâlnire.

Alice l-a văzut prima dată pe Vladimir Drăghia într-un supermarket, în urmă cu 10 ani, după 4 ani l-a revăzut, culmea, tot într-un supermarket. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme, iar din iubirea lor s-a născut Zora Alaia.

„Știu că sunt foarte norocos și sper să știu să am grijă de norocul ăsta. Am mai supărat-o, ce-i drept. Eu încă mai cred că sunt tânăr, dar imi dau seama că ar trebui să lucrez la mine, să învăț să negociez, să îmi cer scuze… Odată cu trecerea timpului îți dai seama că nu trebuie să ieși învingător de fiecare dată.

Suntem de abia doi ani împreună. Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o….”

Cei doi au împreună o fetiţă, pe Alaia Zora.

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton