Vladimir Drăghia, abandonat de tată la câteva luni. "El era cam violent" - VIDEO

Publicat pe

Vladimir Drăghia, abandonat de tată la câteva luni. Câştigătorul „Exatlon” a vorbit la Interviurile VIVA! despre relaţia pe care o are cu părinţii săi. Pentru prima oară, actorul a adus în discuţie faptul că tatăl său l-a părăsit când avea doar câteva luni. Iată declaraţiile sincere!

Acum este şi el tată şi înţelege mai bine clipele emoţionante din copilărie! O are pe Alaia Zora alături de Alice şi este un bărbat împlinit! Vladimir Drăghia, invitat la Interviurile VIVA!, a dezvăluit că a crescut fără tată. Pe când avea doar câteva luni bărbatul a plecat. Mama actorului spunea că era violent, iar ea nu a putut accepta un astfel de comportament.

Vladimir nu a simţit golul lăsat de bărbat, însă îi mulţumeşte pentru gene.

„Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani.  Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic. Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat”, a declarat Vladimir Drăghia exclusiv la Interviurile VIVA!.

Vladimir Drăghia a donat banii câştigaţi la „Exatlon”

Aproape cinci luni. Atât a durat concursul Exatlon, început pe data de 3 Ianuarie, când echipa a părăsit România și s-a îndreptat către Republica Dominicană. Vladimir Drăghia este marele câștigător, iar replica lui, când și-a auzit numele, a fost una extrem de amuzantă: „Bă, ești nebun?' a reușit el să exclame, mut de uimire.

„M-am hotărât să donez toți banii unei asociații care se ocupă de bolnavii de cancer. Cu siguranță ei au mai multă nevoie decât noi. Și aș vrea să fiu un exemplu pentru fiica mea. Ea să știe că tatăl ei a avut 100.000 de euro și că i-a dăruit.” 

Foto: Bogdan Sorocan

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter