Fotografia care te va face să-ți dorești copii! Imagine emoționantă cu Vladimir Drăghia și fiica sa, Zora

Publicat pe

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au făcut Revelionul la o petrecere desfășurată la Operă și, ca orice părinți obosiți, acest lucru i-a epuizat peste măsură. Ce nu știe Vladimir Drăghia când doarme este că fetița lui, Zora, se distrează de minune pe seama lui. Așa cum dovedește o fotografie recentă, făcută de Alice Cavaleru.

Vladimir Drăghia și soția sa, Alice Cavaleru, își dedică mai tot timpul liber fetiței lor, Zora, în vârstă de un an și jumătate. Totuși, la finalul anului, cei doi au decis să facă Revelionul așa cum le stă bine unor oameni tineri, la o petrecere. Ca în cazul tuturor părinților, perioada festivă le-a pus capac, astfel că Vladimir Drăghia recuperează acum somnul pierdut.

Vladimir Drăghia și fiica lui, Zora

Vladimir Drăghia și fiica lui, Zora

Ce nu știe acesta când doarme este că fiica lui se distrează de minune lipindu-i diverse abțibilduri pe față, așa cum dovedește fotografia făcută cel mai probabil de Alice. Pe care vedeta Kanal D a și postat-o pe Instagram, însoțită de un mesaj extrem de amuzant: 'După cum am promis, încep acest an postând lucruri dureros de sincere'.

Vladimir Drăghia

Vladimir, Alice și Zora

Vladmir Drăghia a impresionat opinia publică prin modul plin de candoare în care gestionează rolul de tată și dedicarea de care dă dovadă atunci când vine vorba de Zora. De asemenea, adoră să se joace cu fetița sa, așa cum este evident din postările sale pe Instagram. Totuși, vedea a recunoscut într-un interviu pentru viva.ro că stă foarte post la capitolul somn: 'E sensibil subiectul cu somnul în perioada asta, Zorei au început să-i iasă dinții. Ne-am și mutat și nu mai poate Alice să facă ce făcea înainte, și anume să stea cu Zora într-o parte a casei și eu să nu aud nimic. Acum aud tot și mă trezesc în fiecare dimineață la 7. Toți ne trezim la 7, 8.'

Foto: Instagram

Citește și:

Cine este iubitul Iuliei Albu și cum arată acesta. Prima fotografie cu cei doi

Cine sunt concurentele din sezonul 5 'Bravo, ai stil!' Patru dintre ele vin din același oraș!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter