Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. Are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă, de care este extrem de mândră!

  • Data nasterii 10/31/1977
  • Locul nasterii Iasi
  • Culoarea ochilor Caprui
  • Copii Ana Giorgia
  • Mariaje/Relatii Este căsătorită cu Răzvan Săndulescu.
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

Copilăria Simonei Gherghe

Simona Gherghe s-a născut pe 31 octombrie, în anul 1977, în Iași. Părinții au fost mereu alături de ea, au încercat să îi sprijine de care a avut nevoie pentru a evolua.

Succesul său nu s-a întâmplat peste noapte. Simona a urmat cursurile Facultății de Litere, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași, specializarea Franceză-Engleză.

Cariera Simonei Gherghe

Simona a început să muncească pentru prima dată în Iași, la Radio. Pe atunci, ea a susținut un interviu în urmă căruia a reușit să obțină un post important în presă ieșeană. După Radio Iași, aceasta a început să prezinte știrile în cadrul postului de televiziune TeleM.

Încă de la începutul anilor 2000, Simona Gherghe face parte din echipa Antenei 1. În anul 2010 Simona devine prezentatoarea emisiunii Acces Direct'. În prezent, Simona moderează această emisiune cu succes și înregistrează rating ridicat pe acest domeniu și la ora de transmitere a emisiunii.

Între timp, ea a mai cochetat mereu cu știrile, a prezentat nu numai Observatorul de zi', ci și Observatorul de weekend'. Se pare că lumea mondenă a împlinit-o pe Simona.

Simona Gherghe s-a căsătorit religios

Prezentatoarea TV Simona Gherghe şi consultantul politic Răzvan Săndulescu s-au căsătorit în vara 2018, iar acum au făcut publice primele imagini de la ceremonia religioasă în revista VIVA. Vedeta a ales o rochie de mireasă atipică şi a avut o petrecere lipsită de tradiţii.

„Ne gândisem să organizăm o mică petrecere la piscină. Şi, dacă tot am chemat prietenii şi familia, am zis să ne şi cununăm religios. Aşa că asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap să organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată, a povestit vedeta Antenei 1 exclusiv pentru VIVA!.

Cei doi au împreună o fetiță, iar în primăvara anului 2019 va aduce pe lume și un băiețel. 

 

 

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter