Simona Gherghe a fost jefuită. Prezentatoarea TV a făcut plângere la poliție

Publicat pe

Simona Gherghe a fost jefuită, chiar în fața casei sale. Prezentatoarea TV de la Antena 1 a făcut plângere la poliție după acest incident neplăcută, însă nu mai are nicio speranță că-și va recupera bunurile furate.

După ce Dorian Popa a fost prădat de hoți în fața blocului, Simona Gherghe se află și ea pe lista de vedete care au fost jefuite. Prezentatoarea TV a dezvăluit că recent i-a fost furată bicicleta chiar din fața casei, dintr-un cartier rezidențial din Capitală. Hoții au fost surprinși pe camerele video amplasate, iar Simona Gherghe a făcut plângere la poliție, însă nu crede că bunurile furate vor mai fi recuperate.

Ne-au furat bicicletele din fața casei, dintr-un cartier rezidențial din București. Am făcut plângere, i-am văzut pe camere, dar n-am șanse să îi găsesc. Am încredere în poliție, dar cred că sunt deja vândute', a declarat Simona Gherghe la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Citește și: Mirela Vaida şi Simona Gherghe nu sunt rivale: „Eram două ieșence venite în București, ne întâlneam pe holurile facultății și ne îmbrățișam!'

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter