Starea de sănătate a lui Thomas Markle, după operaţia la inimă. S-a întâmplat cu trei zile înainte de nunta regală

Publicat pe

Starea de sănătate a lui Thomas Markle, după operaţie. Tatăl lui Meghan Markle a suferit o intervenție pe inimă, dar acum se simte bine. Se pare că el nu va putea participa la nunta fiicei sale cu Prințul Harry care va avea loc pe data de 19 mai. 

Operația pe cord s-a încheiat cu succes pentru tatăl lui Meghan Markle. Medicii i-au pus lui Thomas Markle 3 stenturi, iar jurnaliștii de peste Ocean au precizat faptul că tatăl lui Meghan Markle era activ și coerent.

Se pare că acesta nu își va putea conduce fiica la altar. Se speculează faptul că atacul de cord ar fi survenit din cauza supărării cauzate de fiul său care i-ar fi trimis o scrisoare viitorului soț al lui Meghan. 

Cine sunt părinții lui Meghan Markle

La finele acestei săptămâni, va avea loc mult așteptata nuntă dintre Meghan Markle și Prințul Harry, eveniment la care sunt așteptați în jur de 600 de invitați. Cel mai mare interes îl suscită însă familia actriței, oamenii fiind curioși să vadă cum arată cei care i-au dat viață actriței. Iată cine sunt părinții lui Meghan Markle și viitorii socri ai Prințului Harry!

Despre nunta regală care va avea loc pe 19 mai se știu aproape toate amănuntele – de la numărul invitaților și până la meniul pe care îl vor savura aceștia la petrecere, însă puțini știu cum arată părinții miresei, Meghan reușind să-și pună familia la adăpost de indiscrețiile presei… Cei doi frați vitregi ai ei, Thomas Markle Jr. și Samantha Grant, fac excepție, ambii dând declarații în presă care nu îi onorează deloc, acesta fiind probabil și motivul pentru care sora lor mai mică nu i-a invitat la nuntă.

Meghan Markle: Abia aștept să devin mamă!'

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai așteptat eveniment al anului din Marea Britanie, nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry, iar acum, după ce totul a fost stabilit, fanii celor doi se întreabă pe când următorul pas – un copil. Noi credem că foarte curând, pentru că iată ce declară Meghan Markle: Abia aștept să devin mamă!'.   

Foto: Hepta, Captura Youtube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter