Cine sunt părinții lui Meghan Markle și viitorii socri ai Prințului Harry

Publicat pe de Oana Pantazi

La finele acestei săptămâni, va avea loc mult așteptata nuntă dintre Meghan Markle și Prințul Harry, eveniment la care sunt așteptați în jur de 600 de invitați. Cel mai mare interes îl suscită însă familia actriței, oamenii fiind curioși să vadă cum arată cei care i-au dat viață actriței. Iată cine sunt părinții lui Meghan Markle și viitorii socri ai Prințului Harry!

 

Meghan Markle și Prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai.

Meghan Markle și Prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai.

Despre nunta regală care va avea loc pe 19 mai se știu aproape toate amănuntele – de la numărul invitaților și până la meniul pe care îl vor savura aceștia la petrecere, însă puțini știu cum arată părinții miresei, Meghan reușind să-și pună familia la adăpost de indiscrețiile presei… Cei doi frați vitregi ai ei, Thomas Markle Jr. și Samantha Grant, fac excepție, ambii dând declarații în presă care nu îi onorează deloc, acesta fiind probabil și motivul pentru care sora lor mai mică nu i-a invitat la nuntă. În schimb, mama și tatăl actriței vor participa la nuntă, acest fapt fiind deja confirmat.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, își va conduce fiica la altar, pe 19 mai.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, își va conduce fiica la altar, pe 19 mai.

Cine este Thomas W. Markle

Nu mai este un secret pentru nimeni că Meghan provine dintr-o familie birasială. Thomas W. Markle, tatăl lui Meghan, are origini olandeze și irlandeze. Născut în 1945, tatăl actriței a lucrat ca director de lumini pentru show-uri TV importante, inclusiv Familia Bundy și General Hospital – în 2011 acesta câștigând și un Premiu Emmy pentru contribuția adusă în cadrul acestui serial. Acum, Thomas duce o viață liniștită în Mexic și a declarat faliment în 2016 (lucru de care Samantha a avut grijă să o acuze pe Meghan, susținând că tatăl ei a rămas fără bani deoarece i-a plătit mezinei familiei studiile!).

Doria Ragland, mama lui Meghan, va fi alături de fiica ei în cea mai frumoasă zi a vieții sale.

Doria Ragland, mama lui Meghan, va fi alături de fiica ei în cea mai frumoasă zi a vieții sale.

Cine este Doria Ragland

Mama miresei se numește Doria Ragland, locuiește în Los Angeles și lucrează ca instructor de yoga și psihoterapeut. Ea și tatăl lui Meghan s-au cunoscut după ce Thomas a divorțat de Roslyn, prima lui soție, Doria având un job temporar la studiourile unde acesta. Cei doi s-au căsătorit în 1979, iar Meghan s-a născut doi ani mai târziu. În interviul ce a urmat logodnei sale cu Prințul Harry, Meghan a spus despre mama ei că este extrem de amuzantă, în timp ce viitorul ei soț a fost de acord, afirmând că Doria este extraordinară. Și-a făcut dreadlocks (codițe rasta) și piercing în nas. Tocmai a alergat la maratonul din L.A. Ne distrăm foarte bine împreună și mi se pare atât de reconfortant sprijinul ei', și-a descris Meghan mama, pe care o consider un spirit liber.

Citește și: Vedete la petrecerea VIVA 2000! Cum arătau Andreea Marin, Andreea Raicu și Loredana Groza la schimbarea mileniului

 

Samantha și Thomas Markle nu au fost invitați la nunta surorii lor. Meghan și Harry nu au apreciat faptul că cei doi au denigrat-o pe sora lor în presă.

Samantha și Thomas Markle nu au fost invitați la nuntă. Meghan și Harry nu au apreciat faptul că cei doi au denigrat-o pe sora lor în presă.

Părinții lui Meghan Markle nu mai sunt împreună, dar vor participa la nuntă

Părinții actriței nu mai formează un cuplu de multă vreme, aceștia fiind divorțați încă de pe vremea când Meghan avea 6 ani. În adolescență, într-un video personal, Meghan vorbea cu multă candoare despre relația fracturată dintre ea și tatăl ei, recunoscând că „nu suntem în cele mai bune relații'. Pe vremea aceea, Meghan avea 18 ani, iar confesiunea a fost făcută în prezența celei mai bune prietene ale sale, Ninaki Priddy, în timp ce conduceau mașina prin Los Angeles. Acum însă, relațiile dintre tată și fiică sunt mult mai bune, drept dovadă Thomas fiind invitat la nunta fiicei sale. Palatul Kensington a și confirmat, de altfel, că atât Thomas, cât și Doria vor fi prezenți la ceremonia ce va avea loc la Castelul Windsor pe data de 19 mai. În ciuda speculațiilor conform cărora mireasa urma să fie însoțită la altar de mama ei, Thomas va fi cel care își va conduce fiica și i-o va încredința Prințului Harry. Mama miresei va avea însă și ea un rol important în ziua nunții, Doria acompaniind-o pe Meghan în mașina care le va duce la Capela St. George, unde va fi oficiată ceremonia și unde vor fi așteptate de tatăl miresei. Cât despre Samantha și Thomas Jr., frații vitregi ai actriței, aceștia nu au fost invitați la nuntă, dar nici nu e de mirare – din dorința de a primi atenție, în ultima vreme, cei doi și-au denigrat sora în toate publicațiile de scandal…

Citește și: Vedete care au fost înșelate. Inimile lor au fost frânte de partenerii de viață

Foto: Hepta, Northfoto, Instagram

 

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă