Fata lui Adrian Enache este de nerecunoscut. Diana are o relație foarte bună cu tatăl ei

Publicat pe

Fata lui Adrian Enache este de nerecunoscut. Diana Enache s-a transformat într-o femeie absolut încântătoare, iar relația pe care o are cu tatăl este una foarte bună. Cei doi se înțeleg de minune, iar de cele mai multe ori merg împreună la evenimente. 

La cei 21 de ani pe care îi are, Diana Enache este o apariție senzațională și știe să se facă remarcată imediat. Fata lui Adrian Enache are aceeași pasiune precum tatăl ei: muzica. Diana este studentă la drept, dar se ocupă foarte mult și de cariera sa. Fiica lui Adrian Enache a scos câteva melodii împreună cu System Band.

Nu se folosește de numele tatălui ei

Chiar dacă tatăl ei este foarte cunoscut, Diana Enache nu vrea să se folosească de numele tatălui ei pentru a face carieră. Adrian Enache își susține fiica indiferent de situație, iar în urmă cu câteva luni, Diana Enache a povestit ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat.

Nu-mi place eticheta de fata lu tati, momentan am mult de muncit pentru imaginea mea, merg la cântări, vreau să muncesc să ajung unde vreau. Trebuie să ajung sus, dar e destul de greu, iar drumul corect este greu de parcurs. Pot să spun că au fost momente că m-a ajutat ca sunt fata lui Adrian Enache, altele când s-a concentrat atenţia la mine, au fost şi gurile rele. Spre exemplu la şcoală, unii profesorii aveau tendinţa de a mă faulta să spun aşa. Eu nu am fost fetiţa lui tati să-l pun să mă ajute la şcoală.

Sunt studentă la Drept, cânt în timpul liber, am fost şi în Germania unde am cântat. Sunt credincioasă, de mică am fost cu rugăciunile. Am avut o perioadă în care nu mă mai rugam, ulterior s-a întâmplat şi evenimentul nefericit şi apoi m-am simţit responsabilă să-i mulţumesc Lui Dumnezeu că nu am rămas cu sechele, am simţit o chemare şi m-am îndreptat spre biserică. Tata este un bărbat extraordinar în viaţa mea, dar un alt bărbat nu există. Cu tata vorbesc mult mai deschis, mama este mai restrictivă. Tata este confidentul meu, mă susţine. Din primii bani am scos părinţii la masă, s-a întâmplat când aveam 15 ani. Îmi doresc peste cinci ani să o familie şi copii', a afirmat Diana Enache la emisiunea Agenţia Vip', de la Antena Stars, în urmă cu câteva luni.

Fata lui Adrian Enache este de nerecunoscut. Diana are o relație foarte bună cu tatăl eiFata lui Adrian Enache este de nerecunoscut. Diana are o relație foarte bună cu tatăl ei

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter